![]() |
Quote:
ha meg valósul, nem lesz kötelező használni. az ellenzők részéről nem hangzott el rendes érv, csak, hogy akkor milyen nehéz lesz kis próbasereggel beütni. |
Quote:
|
Quote:
|
Pár napja egyik társam nem tudom, miért, de nem nézett rá az orijára A-ban. Éhezett, elment az összes vari és tolija. Írtam neki sms, nézzen be, írta ok, de nem tette. Már azon filoztam, hogy megírom neki, adja meg a belépőjét, elintézem én. De aztán úgy voltam vele, inkább menjen el az ijjasa is, de nem kockáztatok.
Tudom, be lehet(ne) most is menni, de én féltem a 600k-s orimat, nem kockáztatok semmiképp. Meg akkor olvashatnám a sok károgót, hogy "én tudtam Pool csaló, most végre kiderült" Na pl, ilyenkor jól jön(ne), ha be tudnék nézni. |
Quote:
Ha még szólsz is neki, és szarik rá az országra, akkor miért Neked kéne intézkedni benne? Nem inkább olyat kéne keresni, aki jobban megfelel az elvárásoknak? |
Quote:
Ettől függetlenül még sosem csalódtam benne. Mivel Vezérként meg felelőséggel tartozom értük, akkor én tennék, amit lehet. |
Quote:
Szerintem meg tudja mit veszíthetett, hiszen elmondtad neki. Nem sokat. Bevállalta és kész, nehogymár arra épüljön egy szabálymódosítás, hogy nem ért rá a szövim, pedig szóltam is neki:)) Ha bevezetésre kerülne, akkor meg tudja jól, hogy ugyis elintézed, ezért még kevesebb tölt el majd a játékkal, hiszen úgyis van aki intézkedjen... (persze-persze tudom, hogy pont Ő nem ilyen, de általánosságban majd ilyenek lesznek az emberek) |
Quote:
Eddig nem tűnt fel? :) |
Quote:
Semmi szükség rá, hogy még több tamagocsi klán jöjjön létre, amit ellát 1ember is 10helyett. |
Quote:
Igy van,evvel teljesen 1etértek,ennél több magyarázat szerintem nem is ikell h. sokan elvessék ezt az ötletet. |
All times are GMT +1. The time now is 06:14. |