![]() |
Quote:
meg persze kell hozzá idegrendszer, ebben nagyon hasonlít a törpéhez:D |
Lassan véglegesítésre kerül az élőhalott, legalábbis egy időre, amíg valamiért legközelebb hozzá nem nyúlunk.
Mielőtt ez megtörténik, elhangzott itt pár embertől, hogy A-ban szerintük túl erős lett, még a hátrányai ellenére is. Aki szerint így van, az kap most egy esélyt, hogy meggyőzzön, hogy ez valóban így van. A meggyőzés számok és események kíséretében kellene, hogy történjen. Nézzük! :) |
Quote:
Quote:
Nekem mar volt egy szamolasom. Esemenyt azt nemtudok linkelni hozza. :) |
Quote:
|
Sztem nem lett annyira erős, hogy vissza kéne venni az erejéből.
Eddig gyenge volt, most pedig erős lett és játszható az A-ban is. Támadóereje erős, de a védelme még így is gyengécske. |
Quote:
|
Quote:
(bár mondjuk klántámadásnál, lehet, hogy nem annyira gyenge, mint egyéniben, de sztem az elfnek még ott is van +30% előnye + a tornyos íjak bónusza ellenben a hulla férőhelyelőnyével) hát nemtom, utána kéne számolni:) |
Quote:
27/27es elf: 481.670 (14040*14*1.3*1.3*1.45) Miazhogy akkorat? :) Sokkal nagyobbat. :) ps: hogy elerjuk a 66-15os hullat, az elfnek kb 34/34-esnek kellene lennie. Lassuk be, egy hullaba be lehet pakolni 66-15-ot, de egy elfbe 34-34et nem olyan konnyen. :) (Raadasul ez a bika hullank nem is zabal) :D |
Quote:
Erős. (Amikor én számoltam, akkor csak 10% tornyot raktam bele, mert pl ácsorog, és termel, és a moráljára vigyáz seregbenntartás mellett, tehát van kocsmája is...) |
Valóban, klántámadásnál erősebb az elfnél a védelme.
|
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |