![]() |
Quote:
sokáig kerestem a különbséget, de végül megtaláltam:P |
Nem tudom érdekel-e valakit, hogy hogyan gondoltam ezt az "ellenfél nem valós adatokat lát" dolgot... Ha esetleg mégis, akkor: a valamilyen szempontból hasznosabb épületek (pl: őrtorony, bank, stb) számából véletlenszerű mennyiséget elvenne a varázslat, és hozzáadná a valamilyen szempontból kevésbé hasznos épületek számához (pl: bányák).
Ha érdemlegesnek tartjátok megvitatni az ötletet, akkor érdekes kérdés lehet, hogy milyen időközönként (felmérésenként vagy minden egyes varázslat meghosszabbítás után) lásson mást (lásson-e egyáltalán mást?) az, aki felméri az épületlistát, valamint, hogy milyen épületek mennyiségét lenne érdemes milyen irányba változtatni. Vélemények, javaslatok? :) |
Sztem nem igazán kivitelzhető. Ha véletlenszerű éplistát generál, akkor midnen felmérésnél mást kéne mutatnia, ha meg nem véletlenszerű akkor ki lehetne számolni a valós adatokat. Az időközönkénti váltást meg nem tudom milyen nehéz leprogramozni, de gondolom nem véletlen az elfnél se hogy mindenből nullát látni, és nem pedig random egységeket. Hülye az a törpe akinek nem lesz fent ez a varija, szóval sztem majdnem mind1 hogy 0 át látni vagy valami valótlan adatot.
|
A programozás dologban lehet igazad van, ahhoz nem értek.
Hogy az ötleten érdemes-e agyalni, ki-ki döntse el maga... én nem kötöm az ebet a karóhoz... |
Quote:
|
Quote:
|
De nem értem, ha én felmérek egy törpét és rajta van vari nekem mind1 hogy 0 van mindenből vagy valamai nullától különböző szám, úgyse fogom elhinni amit látok.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:23. |