![]() |
Quote:
Ott egy egyszemélyiséges óriás ország, meg mi 5-tel pl... Ugyanolyan felépítés mellett, legyen az egy szemes tudós: 1 tudós szemmel kiegyenélítettünk. 1 személyiséggel megtámadhatjuk 3 körről, úgy, hogy nem tud szembe jönni értelmesen. 1 személyiséggel 3 körről még nagyobbat üthetünk rajta 1 személyiséggel többet termelnek a tanyáink És akkor még legyen egy személyiség, amivel még nagyobbat is ütünk nála. Nekem ez nem tetszik. Az orkokat gyengíti, ez meg ki lett fejtve, ez szintén nem tetszik. |
Quote:
És ne gyertek azzal, hogy a gazdálkodó a Törpének többet számit, mert %-ban ugyanakkora módosítást kap az is. |
Quote:
Cserébe legalább 20.000 kört játszott, és folyamatosan teljesítette a topkövetelményeket. Nem értek egyet azzal, hogy ne erősítsük a tábornokot, mert túl sok hasznos személyiség lesz. A példádban felhozott erőegyensúlyi kérdés pedig halmozottan kijön az orkon, akinek azért, mert egy személyiséggel többje van, 10%-al több a támadóereje, szóval ha ez a problémád, miért nem a jelenlegi rendszer ellen kardoskodsz? Hiába írjátok le sokadszor, hogy így relatíve gyengül az ork, eddig is pont úgy igyekeztem javaslatot tenni, hogy minél kevesebbel csökkenjen az előnye, de minél több legyen a tábornok személyiség értelme. A jelenlegihez képest 2%-al erősebb tábornok személyiségben gondolom ezt a kompromisszumot. |
Quote:
mi ebben az igazságtalan? nem is kell teljessen egyenlőnek lenni.. ugyanakkor megvan mindenkinek a lehetőség, hogy sok szemes orija legyen.. orkot gyengíti.. az a 4% nem öli meg az orkokat.. továbbra is az ork lesz a legerősebb hadis faj.. hm nekem ezek nagyon látszat kifogásnak tűnnek..:( |
mindenképpen csökkentené az ork előnyét a többi hadis fajjal szemben ez a változtatása a tábornok szemnek , mivel varázslás és tolvajlás tekintetében csak a hullát előzi meg ezt én nem tartanám korrekt megoldásnak egy ork támadásra van kitalálva ne vegyük már el tőle ezt is . Nyilván nem csinál orkhoz hasonló erejű hadit egy óriásból vagy egy gnómból de A ban még fokozottan alátesz az orknak ha a lapuló hiénáknak még egy ilyen bónusza is lesz.
nézzük a gnómot : varázslói gyakorlatilag erőben egyenlőek az óriással , lakitekije a legtöbb és még csak el sem lehet lopni tőle , tolvajok erejét nézve a félelf után jön, védelme az elf után a legjobb az egyetlen malusa a 4 tábi nem hiszem , hogy tupírozni kéne még ezt is rajta . egy ork fan :) |
Quote:
|
Quote:
Nekem ez jön le abból amit sokan írtok, hogy a többszemes Orkok gyengék. Szerintetek, és ezért kell neki egy hendikep személyiség amit csak és kizárólag ő tud hatékonyan használni, hogy ezt felvéve fel tudja venni a versenyt a többi fajjal. |
Quote:
ha egyszemesként fel akarod venni a versenyt egy 5szemessel, akkor ahhoz sokat kell gyúrni, ha 5 szemesként, kell a +4% hogy elbirj egy egy szemessel, akkor ott baj van. olyan ez, mint az építész: ok-ok, hogy a sokszemes orkoknak ujabb előny, de sokadik szemnél már nem ezen múlik.. |
Quote:
|
nem hiszem el, hogy még mindig téma, hogy az orkot gyengítené a tábi szem megerősítése.
Attól még mindig neki adna a legtöbbet, és még mindig a legerősebb hadis lenne. A tábi szem pedig eddig csak az orknak volt értelmes, tegyük alternatívává a többi hadinak is. Ha meg valaki úgy gondolja, hogy emiatt elgyengülnek az orkok, az nagyon téved. Az ellenfél támadóerejének a 2-3-4 %-os emelése tökéletesen mindegy az orknak (és már láttam orkot valahol, ...valami film lehetett....:D) A több szemeseknek előny a több személyiség. Ezért is kapják. Ez a funkciója. Nehezebbek a továbblépési feltételek emiatt. Ez ellen lehet tiltakozni, de ez a játék alapvető kitétele, ezen szerintem kár sírdogálni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:30. |