![]() |
Quote:
Meglátjuk mit kezdesz magaddal:) Vagy legyen csak 60%-on..már akkor is hahótázni fogsz;) |
aki eljut 1/A-ig, az szerintem megtanulja a kat.moral fontossagat :) illetve remelhetoleg :)
|
Így van!Remélhetőleg megtanulja...
|
Első országom ami eljutott az A-ba, egy MF sereges óriás volt, és szinte fix 75% volt a katmorálom (ha ütöttem, akkor csak földre, és anno nem voltak ekkora országok, 1300 heki volt a lépőmax, úgyhogy Bben elég volt 3-t ütni a max terület eléréséhez :) ) -mégis jó ország volt, és nem érdekelt hogy csak 75% a morál :D
|
Nah ez a nem semmi :)
xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik. azt se tudom hogy merre szaladjak :D |
Quote:
|
nah én is írok már ide valamit:D
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet:D:D:D:D:D mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre. Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent:D KOMMENTEKET:D |
Quote:
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem :) (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra. |
Quote:
Csak sajnos amikor arra a bizonyos rálátásúra mész akkor te vagy a szemétláda meg a mocsadék mert miért bántod mikor "-Ott vannak a gyengébbek miért engem bántassz." üziket megírják :) és 1 mészárlástól lemenekülnek 6-7 körre vagy lejjebb vagy leszabiznak! |
Dragon, ezt 1-2 uzivaltas utan eltudod donteni, hogy vajon igenyli e a segitseget :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |