Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Atiii 11-29-2006 04:49

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 47406)
Ahhoz, hogy valaki feljüsson az A-ba, érték kell és nem katmorál:D :D :D :D

Akkor kedves Pepa lépj fel úgy A-ba,hogy nulla a katmorálod:D :D :D
Meglátjuk mit kezdesz magaddal:)
Vagy legyen csak 60%-on..már akkor is hahótázni fogsz;)

Szecsa 11-29-2006 05:59

aki eljut 1/A-ig, az szerintem megtanulja a kat.moral fontossagat :) illetve remelhetoleg :)

Atiii 11-29-2006 07:52

Így van!Remélhetőleg megtanulja...

Xeper 11-29-2006 10:52

Első országom ami eljutott az A-ba, egy MF sereges óriás volt, és szinte fix 75% volt a katmorálom (ha ütöttem, akkor csak földre, és anno nem voltak ekkora országok, 1300 heki volt a lépőmax, úgyhogy Bben elég volt 3-t ütni a max terület eléréséhez :) ) -mégis jó ország volt, és nem érdekelt hogy csak 75% a morál :D

Mackosajt 11-29-2006 18:07

Nah ez a nem semmi :)

xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik.

azt se tudom hogy merre szaladjak :D

BeeLord 11-29-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 47814)
Nah ez a nem semmi :)

xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik.

azt se tudom hogy merre szaladjak :D

Javaslom vedd célba az ajtót, mert különben nagyon fog fájni az a futás. Másrészt hol is van ez a 26 körös támadás? Mert mintha lenne olyan hely, ahol ez nem meglepő:D

dreaman68 11-30-2006 17:35

nah én is írok már ide valamit:D
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet:D:D:D:D:D
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent:D
KOMMENTEKET:D

Xeper 11-30-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 48485)
nah én is írok már ide valamit:D
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet:D:D:D:D:D
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent:D
KOMMENTEKET:D

Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani :)
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem :) (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.

Dragi 11-30-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48511)
Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani :)
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem :) (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.

Csak sajnos amikor arra a bizonyos rálátásúra mész akkor te vagy a szemétláda meg a mocsadék mert miért bántod mikor "-Ott vannak a gyengébbek miért engem bántassz." üziket megírják :) és 1 mészárlástól lemenekülnek 6-7 körre vagy lejjebb vagy leszabiznak!

Szecsa 11-30-2006 20:33

Dragon, ezt 1-2 uzivaltas utan eltudod donteni, hogy vajon igenyli e a segitseget :)

All times are GMT +1. The time now is 20:44.