![]() |
Quote:
|
Quote:
én is valahogy így gondoltam :) |
OFF:
Quote:
ON: |
Egy korábbi javaslathoz tennék egy kis kiegészítést.
Korábban volt arról szó, hogy mi lenne, ha egy bizonyos hektár szint fölött is lehetne fordulni. Ehhez tennék kiegészítést, azért hogy aki játszani szeretne, azt ne akadályozzák az összetömörülő elfek. A javaslat a következő.: Aki az adott szintet eléri és jelzi a rendszernek a fordulási, törlési, vagy újrázási szándékát az egy napra megkapná az áldozati címet. Ez mit jelentene? A kiadott parancs után az ország gazdája belépni betudna, de ott semmilyen parancsot nem tudna kiadni, helytartó nem működne. A pontlistában valamilyen jelzéssel jelölve lenne, hogy ő áldozat, és itt jön a lényeg. Az ellene irányuló földszerző akciók esetén a támadó kapna plusztámadó bonuszt olyan 30-40% körülit. Az egy nap letelte után pedig végre hajtódna a korábban kiadott parancs. Így a hadisok könnyebben túljutnának a problémás országokon, de nem kapnának akkora előnyt, hogy azt bárki is sérelmezné. Az áldozati országnak meg úgy is mindegy. Nem kellene egyik fajhoz sem hozzá nyúlni. |
Quote:
|
Quote:
Teljesen más hová kerülsz mint ahol addig voltál. |
Quote:
Mondjuk, ha most le akarnék fordulni, akkor olyanok verhetnék le rajtam, akik egész játékom alatt hiénáztak. Miért szolgáljak nekik földdel? Márcsak ezért se fordulnék le! |
2 A csoport kéne egyikbe elfek vannak a másikba a többiek :D
FRONT VAN :D |
Quote:
|
ezt a "gyere üssük, mert ingyelföld"-et nem tartanám korrektnek én se pl a 60-80% barrakkal kitámadó orkok ellen
de mivel én se írok konkrétumokat, ezért idézném Fegya hsz-ét, ami eddig számomra a legelfogadhatóbbnak tűnik 1. Aki egyszer elérte az 1A-ban a fordulás feltételeit, az mehet SZK-ra és B-ből akkor is fordulhatna, ha az A-s orija SZK-n van, de egyszer teljesítette a fordulás feltételeit. Előny, hogy nem kényszerítünk senkit sem arra, hogy a top alján csücsüljön a forduláshoz. Hátrány, hogy túlságosan megkönnyíti a fordulást. persze, ettől még nem menne mindenki szk-ra, de lennének játékosok, akik inkább ezt választanák és máris kevesebben vagyunk feljebb még talán annyival kiegészíteném, hogy akinek az adott orija megjárta már 1/A-t és onnan leforgott, annak legközelebb elég lenne 2/B-ből fordulnia akkor a másik orijával, kénytelen lenne 1-be lépni, ha a másikkal már korábban lefordult, vagy szk-n lenne A-ban és azért rögtön fordulna B-ből |
All times are GMT +1. The time now is 00:45. |