![]() |
egy biztos én senkinek nem adnék így pénzt:D de miért nem szabiztok le? és szövibe semmiképp se vegyetek ellenséget,igaza van Atinak. Gondolj bele bármit kideríthet rólatok,és akkor annyi. Na és mi a biztosíték,hogy békén hagy titeket,ha egyszer is adtok neki? Szerintem semmi.
|
Quote:
|
Quote:
,,Hát úgylátom kezdünk átesni a ló túloldalára... Akkor tisztázzuk pontról pontra. Szöviháború volt mindkettő esetben: Igen. Előre megbeszélt ütést akartak véghez vinni: Igen. Másik topicba azt írtad ezért nekik egyenesút anarchba ha hagyom nekem: Igen. A két eset ugyanaz a pénz mennyiségét leszámítva: Igen. Eldöntendő kérdés: A két eset között mia különbség? a pénz összeg? ez befolyásolja? IGEN v. NEM? egy szimpla szó. Válaszoltál már erre a kérdésemre egyenesen: Nem." |
Ez jó:D Erre nem is gondoltam,király:D
|
Quote:
bocs ha a hangnem nem üti a normális mércét de már nagyon izgat hogy akkor mi is van?! |
Na ezt tartom én gyomorforgatónak. Ha valaki képtelen... nem nem is... ha valaki nem akar egyenes eldötendő kérdésre egyenes választ adni, hanem dobálózik olyan nagy szavakkal hogy indítok egy olyan csoportot hogy blabla hú de humortumor.... Indítsál! Majd benézek a csoportba! Bár kötvehiszem hogy megtennéd. De ha meg is tennéd/tennétek én akkor is írosgatnék a fórumba, s hajtanám az "igazam" de legalább egy értelemes választ elvárok.
|
Quote:
|
Hamarosan Harcosok nyomdokába lép:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Ami nem feltétlen szerencsés. De tényleg Ati! itt most nem a mimózaságról lenne szó, hanem arról, hogy az itt jelenlevők 98% nem tudja, hogy az egyik miért szabályos, és a másik miért nem. Kérlek, mond el, hogy tudjuk, és a szabályokat be tudjuk tartani. Egy bírósági döntés is hogy nézne ki, úgy hogy nem indokolnak semmit, nem hivatkoznak semmire? |
All times are GMT +1. The time now is 17:26. |