Quote:
Originally Posted by Serg
Ha ezt nem látod akkor nem tudom te hogy játszod ezt a játékot ,de megsúgom ujrázós orik vannak a klánban és onnan van a pénzünk,de ezt te nem mondhatod el a te klánodról és ha már itt tartunk ne viccelődj már a katona eladások a kajátokat nem fedezi nemhogy az építésedet bontásodat meg a lefokozásokat ,plusz még abból a szempontból is érdekes hogy amikor házhiányosak voltatok akkor még kevesebbet képeztetek! Én nem nézlek lámának te miért nézel mindenkit annak?Érdekesnek tartom hogy bár nem keveset fedeztél fel leütésetek után az én anyagi dolgaimat faggatod miközben nálam van ugye kajatermelő és törpe is amit te nem mondhatsz el magadról :D és ha még hozzáadom hogy még én is ujráztam ezzel az orimmal 2x nem kevés anyagi javakat juttatva a klánnak akkor be kell lássad az én ügyeim tiszták és még ha fáj is ezt be kell majd egyszer ismerned!
|
tényleg jó rég csináltál éplistát.. nálunk én magam voltam a kaja termelő az elmúlt jó pár hónapban, a többiek meg Tobe kivételével majdnem önellátóak voltak, és ha figyelembe veszed hogy naponta a 3 nagyori +Tobe képzett 20 körönként 80k katonát, amiből ha a fegyver árát levonod akkor is 20 körönként 800 millió, azaz kb napi 1 milliárd hasznunk van , azaz napi 4millió bála kaját tudunk belőlell venn ha kell. ás lévén az előző hónapokban szinte kaja se kellet elhiheted, hogy a napi 1 milliárdból azért tudtunk félrtenni.. méghozzá nem is keveset, szal semmi szükségem + 10 milliárdra vagy akármennyire.
nah mind1 téma részemről lezárva ha dumálni akarsz róla nyiss neki külön topicot, megbeszélhetjük, hogy a napi 1 milliárd+ semmit nem költök, vagy az 500 körönkénti 4 milliárddal-amit aztán elverek, lehet több pénzt gyűjteni..
|