![]() |
Quote:
|
Quote:
még bele is lehet fogalmazni a kerettörténetbe, hogy a bölcs kisilabizálja, hogy "egy nap múlva támadnak meg, siess, 24 órád van, hogy erősítést hozz!!!" Szóval szerintem jó ötlet, és ha az 1 nap az 24 óra, akkor nem is erős követelmény. Csak picit nehezít rajta, viszont érdekesebbé teszi, lehet számolgatni, hogy "hát most van 17 kupakom, de fáradt vagyok, na nem baj, a maradékot összeszedem reggel...." |
Quote:
Akkor ez így jól van? |
Lesz ma bőven lehetőség zsiványokat ölni, még több is, mint ami a rémálom elérési szintjéhez kell... :)
|
Arra kérek most mindenkit, hogy a zsiványtanyánál a folyók által körbehatárolt domboldalra csak az menjen, akinek még nincs meg a küldetése. A többiek maradjanak kívül. Köszönöm.
|
Újraindításnál tapasztaltam:
Swiss3 be volt ragadva a két mezős tárnába. A visszatérés a varázsital nem működött, mivel túl sokat mentem azóta. Jött az újraindítás és belépéskor Swiss3 a fővárosi obeliszkhez lépett be. |
Nálam most reggeli, aztán a zsiványok támadásait tovább piszkálom, mert ez tegnap még mindig nem volt jó. :( Amikor ez a rész jön, akkor a felbukkanásuk be lesz sűrítve, úgyhogy mindenki kedvére csatázhat majd velük. :)
|
Quote:
|
Közben kérdezem azoktól, akik már teljesítették a zsiványtanyás küldetést, hogy tapasztaltak-e bármilyen erősebb támadást és/vagy nagyobb védelmet az új fegyvert és páncélt használva.
|
Quote:
A vérttel kapcsolatban még nem tapasztaltam túl sokat, majd sok csata után tudok mondani bármit is... Amúgy hiányolom, hogy fegyvereknél az azonosítás varázslat nem írja mekkora sebzést tud vele a karakter bevinni... |
All times are GMT +1. The time now is 23:46. |