Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Cece 10-16-2006 21:41

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 35701)
Láttad(?), hogy klántámadásról volt szó végig. Hidd el, hogy 10k hekin nem a kajaárakba fognak belehalni az orik:)

Hát Babszemjankó nem éppen klántámadással kezdte, de nem is fontos :)
Én nem vitatni akarom a gnómok hadi erejét (olvass vissza), csupán a varázslásra + tolvajlásra való használatát tituláltam kissé szerencsétlennek.

Hmm... ha a kajaárakban nem is, de közel sem mindegy hogy 2 egymással hadakozni késülő klánból kinek van több pénze.
Sok kicsi sokra megy és ott kell megtakarítani ahol csak lehet, mert aztán az lessz hogy: ejj ha lett volna + 1 yardunk ;)

Szecsa 10-16-2006 21:45

En ajanlom a varis atalakitasat oriasra :)
Vagy az ne varis legyen :)
Szerintem 14-15% kocsma, 14-15% templom es a tobbi pedig ijasz-elit 10% toronnyal is eleg eletkepes :) Persze, ha ijj-elites a szovi.
S magas hekin jol alakithato a gnom :) Ott mar sok minden lehet.

Cece 10-16-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35703)
Szerintem 14-15% kocsma, 14-15% templom es a tobbi pedig ijasz-elit 10% toronnyal is eleg eletkepes :) Persze, ha ijj-elites a szovi.

Ez mind szép és jó, de azért sok minden ne legyen...főleg ne egyszerre :D
Legyen mondjuk egy valami és abban jó! :p

Láma 10-16-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35702)
Hát Babszemjankó nem éppen klántámadással kezdte, de nem is fontos :)
Én nem vitatni akarom a gnómok hadi erejét (olvass vissza), csupán a varázslásra + tolvajlásra való használatát tituláltam kissé szerencsétlennek.

Hmm... ha a kajaárakban nem is, de közel sem mindegy hogy 2 egymással hadakozni késülő klánból kinek van több pénze.
Sok kicsi sokra megy és ott kell megtakarítani ahol csak lehet, mert aztán az lessz hogy: ejj ha lett volna + 1 yardunk ;)

"Gnóm, tudós, 10.000 hektáron (morál 90%, klánilag -lefelé 1 tábornokkal számolva, mivel klánnál nincs felfelé bónusz, vérszomj sincs)"

Akkor mivel?:) Ha Észak meglátná, hogy lebabszemjankózták, azonnal visszajönne játszani:D

Épp azt fejtegetted, hogy A-ban az ork ütősebb. Kedvelt elfoglaltságod mindig félremagyarázni az írásaidat, ma már nem először fordult elő...

Cece 10-16-2006 21:52

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 35705)
"Gnóm, tudós, 10.000 hektáron (morál 90%, klánilag -lefelé 1 tábornokkal számolva, mivel klánnál nincs felfelé bónusz, vérszomj sincs)"

Akkor mivel?:) Ha Észak meglátná, hogy lebabszemjankózták, azonnal visszajönne játszani:D

Épp azt fejtegetted, hogy A-ban az ork ütősebb. Kedvelt elfoglaltságod mindig félremagyarázni az írásaidat, ma már nem először fordult elő...

Nincs ezen mit félremagyarázni.
Szerintem erősebb is.
És aligha hiszem, hogy bárki meg tudna győzni arról, hogy egy gnóm akármi jobb hadisnak mint egy ork tábi :)

Láma 10-16-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 35706)
Nincs ezen mit félremagyarázni.
Szerintem erősebb is.

Tehát akkor vitatod a gnómok hadi erejét, vagy nem? Ehh...

Láma 10-16-2006 21:56

Egyébként a vak is láthatja, hogy egy ork képtelen beverni egy teleijazott hadi gnómot, míg egy gnóm bekötött szemmel is meg tudja tenni ugyanezt egy orkkal:) Innentől kezdve nincs min vitatkozni:)

Cece 10-16-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 35707)
Tehát akkor vitatod a gnómok hadi erejét, vagy nem? Ehh...

Húdenehéz eset vagy :d
Mihez képest vitatom? Az orkhoz képest igen az elfhez képest nem... tiszta sor.
Mellesleg nem Északot Babszemjankóztam le, hanem Babszemjankó indította a topicot...nah de ez már nagyon off
Szal összegzem. A gnóm nem jó tolinak + varinak; az ork jobb hadi mint a gnóm. Röviden tömören ennyi lenne :)
Nah ebből a témából egyenlőre elég :p

Batu 10-16-2006 22:35

Nekem még mindig az a véleményem, hogy a gnóm bárminek jó. Bár bevallom még nem jártam 1k heki fölött:D
Pont az a jó benne, hogy arra alakítom, amire éppen tetszik/kell:)

Batu 10-16-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35703)

Íjj lovas szövi. Értelemszerűen nincs lova a varis tolis gnómunknak:) Helyette több varit tart. Ez nem jó így??

All times are GMT +1. The time now is 19:19.