![]() |
Quote:
Én nem vitatni akarom a gnómok hadi erejét (olvass vissza), csupán a varázslásra + tolvajlásra való használatát tituláltam kissé szerencsétlennek. Hmm... ha a kajaárakban nem is, de közel sem mindegy hogy 2 egymással hadakozni késülő klánból kinek van több pénze. Sok kicsi sokra megy és ott kell megtakarítani ahol csak lehet, mert aztán az lessz hogy: ejj ha lett volna + 1 yardunk ;) |
En ajanlom a varis atalakitasat oriasra :)
Vagy az ne varis legyen :) Szerintem 14-15% kocsma, 14-15% templom es a tobbi pedig ijasz-elit 10% toronnyal is eleg eletkepes :) Persze, ha ijj-elites a szovi. S magas hekin jol alakithato a gnom :) Ott mar sok minden lehet. |
Quote:
Legyen mondjuk egy valami és abban jó! :p |
Quote:
Akkor mivel?:) Ha Észak meglátná, hogy lebabszemjankózták, azonnal visszajönne játszani:D Épp azt fejtegetted, hogy A-ban az ork ütősebb. Kedvelt elfoglaltságod mindig félremagyarázni az írásaidat, ma már nem először fordult elő... |
Quote:
Szerintem erősebb is. És aligha hiszem, hogy bárki meg tudna győzni arról, hogy egy gnóm akármi jobb hadisnak mint egy ork tábi :) |
Quote:
|
Egyébként a vak is láthatja, hogy egy ork képtelen beverni egy teleijazott hadi gnómot, míg egy gnóm bekötött szemmel is meg tudja tenni ugyanezt egy orkkal:) Innentől kezdve nincs min vitatkozni:)
|
Quote:
Mihez képest vitatom? Az orkhoz képest igen az elfhez képest nem... tiszta sor. Mellesleg nem Északot Babszemjankóztam le, hanem Babszemjankó indította a topicot...nah de ez már nagyon off Szal összegzem. A gnóm nem jó tolinak + varinak; az ork jobb hadi mint a gnóm. Röviden tömören ennyi lenne :) Nah ebből a témából egyenlőre elég :p |
Nekem még mindig az a véleményem, hogy a gnóm bárminek jó. Bár bevallom még nem jártam 1k heki fölött:D
Pont az a jó benne, hogy arra alakítom, amire éppen tetszik/kell:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:19. |