Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Hetedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3460)

Dus 05-02-2009 18:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210135)
ezt a rombolást nem támogatom addig, amig nincs "szabadság" funkció, mert mondjuk 1 napig nem tudok fellépni, és 0-ra bontják a városom... az azért para.
vagy nyaralni megyek, vagy akármi.

de egyébként az ötlet jó!

Aha, ha egyedül vagy a klánban meg is érdemled hogy 0-ra rombolják :D
Később lesznek jópan a klánokban! :)

Ati 05-02-2009 18:46

A banditák (tesztelés hétfői kezdéssel) ezt fogják csinálni. Persze csak ha nem állítja meg őket valaki időben... :)

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 18:54

Ati, az normális, hogy hajóépítés közben 2x megjelent ugyanaz a % ??
A netem nem szakadt meg, nem terheltem túl, a négyzetről nem léptem el, nem támadtak meg, én se másokat, stb... semmi befolyásoló tényező nem volt. Egy helyben álltam, és hajót fabrikáltam. :S

kép1:a 7% kétszer pörgött le
kép2:előtte, utána rendesen ment

ui: a banditák épületeket fognak lerombolni? vagy nem arra értetted, hogy "ezt fogják csinálni"? :S

Ati 05-02-2009 18:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 210145)
Ati, az normális, hogy hajóépítés közben 2x megjelent ugyanaz a % ??
A netem nem szakadt meg, nem terheltem túl, a négyzetről nem léptem el, nem támadtak meg, én se másokat, stb... semmi befolyásoló tényező nem volt. Egy helyben álltam, és hajót fabrikáltam. :S

kép1:a 7% kétszer pörgött le
kép2:előtte, utána rendesen ment

ui: a banditák épületeket fognak lerombolni? vagy nem arra értetted, hogy "ezt fogják csinálni"? :S

Normális, hogy 2x megjelenik ugyanaz. Mindig csak az egész százalék van kiírva. A 22,00% és a 22,99% is 22%-ként fog megjelenni.

Épületeket is fognak rombolni, igen. Porig rombolják a városokat, és elvisznek mindent, ami az útjukba kerül.

[HTPA]GeeForce 05-02-2009 19:02

:D

*rövid*

Toto 05-02-2009 19:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210129)
Ha már a teszt alatt sem használjátok, amikor semmi más feladat nincs, csak hogy ezt nézzétek meg, akkor erről egyelőre ennyit. :)

Én tuti secperc alatt letámadtam volna mindenkit, de nem voltam helyzetben :D

Ati 05-03-2009 09:35

Dus: mik az eddigi tapasztalatok a seregek barakkból elengedéséről? Azért Téged kérdezlek, mert Te (is) kérted, hogy legyen ilyen, úgyhogy gyanítom, hogy van lehetőséged kipróbálni. :)

[HTPA]GeeForce 05-03-2009 09:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210204)
Dus: mik az eddigi tapasztalatok a seregek barakkból elengedéséről? Azért Téged kérdezlek, mert Te (is) kérted, hogy legyen ilyen, úgyhogy gyanítom, hogy van lehetőséged kipróbálni. :)

Elengedtem 10 munkást, mindegyiknél rendben kiírta, hogy elengeded a munkást.
Nem akadt meg, nem volt hiba. elengedtem, eltűnt mind. Most üres a barakk. Szemmel láthatólag minden normálisan működik, nincs fennakadás.

Helyükre betettem (eddig) 2 elitet. Mindkettőnél rendben kiírta, hogy megnöveltem az állomásozó seregem létszámát.

Semmi problémát nem észleltem ezzel kapcsolatban. (Direkt különféle egységeket engedtem el, meg töltöttem be, de így is jól működik.)

[HTPA]GeeForce 05-03-2009 09:45

Más: hajózással kacsolatban is minden okés, direkt építettem ilyen nagy hajót. Mozgáspontot jól számolja, és nem lehet "megfúrni a rendszert", se felfrissüléssel, se levitációval, se semmivel. Nálam minden okés volt. Kiszállás, beszállás, mozgás, cipekedés, manőverezés, kereskedés, varázslás rendben.

[HTPA]GeeForce 05-03-2009 09:46

Amit még ma műveltem: kereskedelem, építkezés. Mindkettő rendben volt.
Egyelőre ennyi, délután fele jövök, el kell mennem itthonról.

All times are GMT +1. The time now is 00:09.