![]() |
Quote:
nem játszottál még felsöbb szinteken majd ha ott leszel és találkozol eg yálezett mf elffel akkor mondj ilyeneket |
Lehet nem fogalmaztam érthetően.. ebben az esetben én kérek elnézést! Nem azt mondtam hogy nem játszottam még felsőbb szinteken. A-ban van orim, annal felsőbb szint nincs, ha jól tudom! És láttam már felsőbb szinten elfet, mert a B-s orim is az.
Szóval csak azt írtam hogy ezt a szövifelállást nem játszottam még felsőbb szinteken. És az mf elf átütése is erre vonatkozott. Arra a szintre ahol már van tapasztalatom ezzel a szövifelállással. Télleg ennyire érthetetlen volt amit írtam? |
Quote:
(csak vicceltem... én értettem) :D |
Quote:
(köszi.. már kezdtem kételkedni magamban :D |
Szuper Csapat
Szrintem kihagytatok meg egy-ket felallast:
1. - 2 hadi - 1 hadi - vari - 1 vari 2. - 2 hadi - 2 vari Persze az egesz orias tudos. Na mit szoltok ehez a felallashoz ??? :D Indokok miert jo vagy netan miert rossz ??? |
Hát én leginkább a
2 hadi-vari 1 hadi egy tolis-varisra szavazok, ami elf, és át tud állni ha nagyon muszáj:) a 2 hadi variból az egyik kevésbé varis a másik varisabb, a környékhez kell igazítani, a kevesebb varis udja a hadisokat ártani a több varis meg a hadis-varisokat:D a tolis meg egyértelműen tolis:D a hadis-varisok óriások a hadis óriás vagy ork, ha nagyon aktív a szövi. Persze csopifüggő, ezzel gyorsban szoktunk így játszani. Vélemény ellenvetés?:D |
Szerintem: 2 hadi, 1 vari, és egy toli. A hadisok közül az eggyik ork, a másik gnom, vagy oriás. A vari óriás. a toli félelf/tudos.:)
|
Quote:
|
Sziasztok!
3 varis/tolis elf/tudós 1 varis óriás/tudós Ehhez mit szóltok? Kiváncsi vagyok a véleményetekre :) |
Egy ilyen szovit tavaj a 4-en rettenetesen szetkaptunk 1 hadis gnom,1 hadis/varis orias,1 tolis fel-elf meg 1 varis orias. Persze nagyon aktiv szovi voltunk, es mindenki elittel nyomult meg a tolis is:) es persze mi tamadtunk elore.
De az igaz, hogy nincs olyan szovi felallas amit nem lehetne szetverni. |
All times are GMT +1. The time now is 22:54. |