Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Március: 3. névvadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3387)

Tsobi 04-08-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 206948)
Szerintem ez pont az amit nem provokációnak, hanem iróniának hívnak. Iróniával fejezte ki a nemtetszését. nem értem miért nem érted. Vagyis érted te, csak nem akarod érteni!

Én rájöttem,Ati itt a legnagyobb provokátor :D

J.Ati 04-08-2009 16:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 206941)
Erről a topicról jut eszembe,még nem is töröltem a noname orijaimat :)

Szólj Krisszinek,biztos megveszi az orijaid:)

Tsobi 04-08-2009 16:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 206956)
Szólj Krisszinek,biztos megveszi az orijaid:)

Azok a fránya elvek nem engedik..

Andrew 04-08-2009 16:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 206959)
Azok a fránya elvek nem engedik..

Pedig limitált széria a noname ori, gondolj bele, egy noname (2), kinek van olyanja? :D

Tsobi 04-08-2009 17:02

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 206962)
Pedig limitált széria a noname ori, gondolj bele, egy noname (2), kinek van olyanja? :D

Csak annyit tudok kinek nem lesz :D

Oszvald 04-10-2009 02:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 206936)
Oszvaldban megfordult, sőt, kifejezettem elfogadhatatlannak tartotta a "bolong Magyarország"-ot, most pedig hirtelen mégis ilyen nevet akar regisztrálni...

Tudom, hogy bunkó vagyok, de ha valaki csak provokálni jár ide, akkor annak kívül tágasabb.

Ati! Először is nem provokálni járok ide ezt leszögezném.Nem provokáltam soha és nem állt most sem szándékomban.Ha így érezted(éreztétek) akkor én kérek elnézését.Sajnos ahogy vityu fogalmazott nem érezted az iróniát a hozzászólásomon.Természetesen nem akarok az általam felsorolt nevű országokkal reggelni.Egyszerűen nem értem hogy tud valaki egy bolond Magyarország nevű országot reggelni.De ha már megtörtént és nem érdemel noname-et akkor ez úgymond precedens(péda) értékű, egyszóval ezek után elvileg bárki regisztrálhatna bolond (akármelyik ország) nevű országot.Ennek szerettem volna utánajárni.De nekem ebbe nincs beleszólásom csupán a véleményemet írtam le.Nem provokálási és nem sértő célzattal.De ahogy a mondás tartja a Ha vág a penge akkor vágjon mindkét éle!

vityu 06-04-2009 09:20

Tudom, hogy nincs március, sőt, de ha most elmegyek mellette, akkor nem fog eszembe jutni. így leírom, majd ha mást nem, jövőre belekerül a mókába:
591364 Dickhead land

Bár ahogy nézem, jövőre már nem lesz ott, az egész országnak kb csak neve van, meg ingyenföldje... Lehet érdemes lenne most kivenni a játékból.

NewJackCity 04-26-2012 17:04

A. Breivik, a norvég mészáros (#664352)

ő az a bohoc aki 70valahány embert megolt, mostanában zajlik a pere
és ő szokott náci karlenditéssel bevonulni a tárgyalására

ugyhogy kérvényezném a noname-re változtatását
elore is koszi

All times are GMT +1. The time now is 22:43.