Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fajok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=330)

Csokibácsi 12-01-2006 06:29

Quote:

Originally Posted by dexter (Post 48641)
Én csak azt mondtam, hogy velem mi történt, nem azt, hogy orkról volt szó.

Quote:

Originally Posted by dexter
Mert ngem most loptak le másodszor, és agyon bosszant a dolog. Ha még nem is lenne tolim orkként, hát hogy lelopott volna.

Pedig nekem ebből az jött le :)
De majd többet alszom.
Te pedig több súgót olvasol.
Kompromisszum jó dolog :)

Remedy 12-01-2006 07:58

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48660)
Tehát ha lopod fele annyit kapsz, tekit, pénzt, rúnát, nyerset, mind1.
Varigyilok, tekercslopás semmit sem ér, ezért gyújtani kell minden óriást, arra nincs mallusz, tehát ugyanúgy fog égni, mint egy ork, gnóm, elf vagy bármi más.

Röviden ennyi, SS - el azért egyetértek, szívesen segítünk, de olvasgasd a súgót!

Jah, egyetertek Csokibacsival, ez eleg gaz beiras volt. Ha o sugot olvasgasson, te meg probalj begyujtani egy oriast, Arra teso! :) Szivesen segitunk! :)

Csokibácsi 12-01-2006 08:08

Gyújtani? Az már JKSZ :D
Inkább belinkelem neki a súgót :P

McLoad 12-01-2006 11:14

Akinek van véleménye az válalja már fel forumon is.

Arrakis:Óriásban 1 kocsmánál többet nem szabad tartani, ettől jó faj, hogy ezt meg lehet vele csinálni.

Ha van egy véleményem és nem értesz vele egyett akkor adhatsz rá pirosat de legalább a forumra is írd be, hogy nem értesz velem egyett ha már tényleg olyan jó amit állitasz.
Melesleg az olyan oriásokat lopja az egész környék akiknek csak egy kocsmájuk/kevés kocsmájuk van köztük én is:) Leártozni nem tud mert én is varis vagyok ijjászokkal nem lehet támadni tolvajokba meg erösebb vagyok.
Az oriásnak nem attól jó faj mert csak 1 kocsmát "szabad" neki tartani hanem azért mert hadilag és varilag is erös és tolvajlás ellen védve van a sziesztával:)
Egy szöviháború esetén ha csak egy kocsmád van akkor hárman fognak varit ölni 2hadi (ha nem oriások) plusz a tolis is. Lehet fenn szieszta is 3an 1nap alatt 20-25% varit fognak leölni ami nagyon szarul fog esni:), föleg feljebb. Lehet, hogy épp ezért találkozok 1kocsmás oriásokkal:)
A jó stratéga alkalmazkodik a csoporthóz.

dexter 12-01-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 48653)
ki kit nem oktatott ki? :eek:

a szieszta nem 1 eloleny, hanem pihenessel toltott pihenoido, szunyoka, aluszka. es olyan ragados, hogy az ellenfel TOLVAJAI elalmosodnak tole es ezert nem mind1ik tolvaj lop, tehat kevesebbet visznek, gyujtanak, gyilkolnak. hol van ebben a hadseregre vonatkozo barmilyen celzas? ebbol kovetkezik, hogy nem hat a seregek ellen. olvasd el a sugot legyszi.
fajok/orias/specko

dexter. kerdezel sok temaban mindenfelet, de elobb tedd mar meg, hogy elolvasod a sugot. es ha vmi nem vilagos, akkor kerdezz. vagy ha nem talalod akkor erdeklodj.

Nem veszed észre, hogy épp ezt teszem. Itt valaki azt írta (de már ezt is írtam), hogy a szieszta jó a kativédelemre. Erre a súgó mást mond. Képzeld, elolvastam, mielőtt írtam. Épp ezért nem értette. Ha ilyen nagyon tapasztalt játékosok vannak, lehet, hogy igazuk van. De megint csak azt szűröd le, hogy velem van valami értelmi zavar. Nagyon nem érted, amit írok. De a másik topicban se értetted. Van egy ismerősöm, aki az emberi lelkekke foglalkozik. Ha kell a száma, szívesen odaadom.

dexter 12-01-2006 13:35

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 48660)
A varázslat hatása alatt minden, az óriás ellen irányuló tolvajakció 50%-kal kisebb zsákmányt képes szerezni. A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb.

Tehát ha lopod fele annyit kapsz, tekit, pénzt, rúnát, nyerset, mind1.
Varigyilok, tekercslopás semmit sem ér, ezért gyújtani kell minden óriást, arra nincs mallusz, tehát ugyanúgy fog égni, mint egy ork, gnóm, elf vagy bármi más.

Röviden ennyi, SS - el azért egyetértek, szívesen segítünk, de olvasgasd a súgót!

Köszi a választ.

dexter 12-01-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 48676)
Pedig nekem ebből az jött le :)
De majd többet alszom.
Te pedig több súgót olvasol.
Kompromisszum jó dolog :)

Megeggyeztünk.

Lacika 12-01-2006 13:59

És mennyi a katonai morálotok???

dexter 12-01-2006 14:05

Quote:

Originally Posted by Lacika (Post 48924)
És mennyi a katonai morálotok???

Azt jó, ha 100-on tartod. Nekem orkként különösen ajánlatos, de másnak is. Sikeres támadás vagy védekezés kell.

Burning 12-01-2006 14:09

orkkal nem ajánlatos, hanem kötelező:) ugyanis az orkkal min. 2-3 kell támadni naponta és az kis sülyedésekkel mindig 100% közelében marad.

All times are GMT +1. The time now is 11:59.