![]() |
Quote:
jo az orias, de kozelsem a legjobb |
Quote:
Sztem vmit benéztél. Az óriás (szieszta alatt) pontosan 50%-al kevésbé gyullad mint más. Az egyéb tolvajakciók elleni védelem miatt fölös sok tolit tartania és pontosan ez az egyik nagy előnye. Sztem legyen csak hadivari és tartson némi elitet az íjjak mellett:)) Az a legjobb moráltartó.:D |
Quote:
Abban persze igazad van, hogy nem kell az óriásnak sok tolvaj, de ez egyben pont azt jelenti, hogy gyújtogatással nagyon jól meg lehet szivatni magasabb hekin.. Tehát mintha ugyanazt mondanátok, bár fene se tudja már ilyen későn eldönteni.. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Végülis hogyha a max hekit vesszük ott nem kicsi károkat okoz még az óriásnál is a gyújtás szal Nefinek igaza van:D
|
Szerintem ilyen latolgatásoknál soha ne az extrém dolgokat vegyük. Persze, max hektáron az óriás is ég, de a nagy többség nem max. hektáron van. Ilyen erővel azt is beleszámolhatnánk, hogy az óriás béna, vagy szórakozott, vagy mittudomén, és nem teszi fel a sziesztát.
Szóval az alaphelyzet az, hogy az esetek többségében elég nehéz dolog az óriást gyújtogatással legyűrni. |
Maradjunk annyiban, hogy az óriás 50%-al kevésbé ég mint más:) Pontosan:D
Nefi azt írta, hogy sok játékos hibája, hogy kevés kocsmával építik az óriásokat. Sztem sok kocsmával építeni hiba. 10 kocsmás óriás rulez.... |
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |