![]() |
Jáccani csak te fogsz meg Enkidu:D
nekem véresen komoly:D |
én is vagyok, bár van még egy kis hiányosságom, meg kezdő is avgyok, de nem szívesen maradnék ki :p :D
|
BEszéld meg Chrissel ha van klész karid és leszel akkor biztos szivesne bevesz:D
|
Csak miattam ne kezd el lemesélni egy bonyolult kalandot, amibe már sok készülést fektettél, de egyébként én vagyok, leszek. :)
|
Quote:
|
Akkor félreértettem.. aszittem mindenki lemondja a játékot.
|
Quote:
Davalon: lemondta a részvételt mokujin54: rég volt a fórumon, nem tudni mi van vele, valószínűleg nem játszik Arwyl: úgy tűnik mégis ráér, és feltehetően az elejétől fog játszani (karaktere 90%-ban kész, előtörténete még nincs) Phoneix: jelenleg nem ér rá, később csatlakozik a csapathoz(karaktere és az előtörténete 70%-ban kész) Mike: jelenleg nem ér rá, később csatlakozik a csapathoz (karaktere és az előtörténete 90%-ban kész) Aúú: az elejétől kezdve játszik, (karaktere és az előtörténete 70%-ban kész) Enkidu: az elejétől kezdve játszik, (karaktere és az előtörténete 90%-ban kész) Half: az elejétől kezdve játszik, ki lett tiltva (nem véglegesen), addig meg MSN, szóval nincs világvége :) (karaktere és az előtörténete teljesen kész) Attól függően, hogy milyen hosszan húzódik még a játékkezdés, lehet, többen lesztek (ha addigra tud csatlakozni Mike és/vagy Phoenix és/vagy Arwyl), ezt előre nem lehet tudni... ez a felsorolás még változhat! Remélem a legjobbakat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Elkészült a karakterem, sajna előtörténet még nincs, de szerintem az már a legkevesebb. Ha leszel MSN-en átküldöm.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:35. |