Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Hmmm... Sati 06-19-2008 17:32

én Ati a te hejedbe ezt csinálnám és mindenkinek küldenék meghivot és aki nem fogadja el az nem forumzik.
szal enyi.
aki meg beszol azt meg kiszedni.
enyi de nagyon gáz tényleg. :(((
Mélységessen örülnék ha vissza állna a régi :(
Vilma már az Alsótavak törlésén gondolkodik :(
pedig terveztük a 4 est de igy :(
nagyon sokan fognak törölni.
idáig is barátok voltak a forumon.
Attol hogy a Hodba a pl. Remy-t fikáztam elég jól elvoltunk az LF en.
Szal ott szerintem kölcsönös tisztelet volt.

mindennek van rendes foruma minden lapnak oldalnak játéknak.
aki ujj játékos pl 5/U ba azt sem tudják hogy létezik.
nincs barátja csak elkezte és kellene neki help a játékrol.
Mert csak ugy tudnak sokan megtanulni hogy alap benne van a sugóba de akkor sok sok bánya lessz.
Quasiland nak is én segitettem mert abba hagyta voltna a játékot most meg kék 4-5 öse van.
Ati akkor sem értem hiába probálod meg magyarázni hogy mért kelett ezt a játékot ezzel igy tönkre tenni.

Sajnálom....

bari 06-19-2008 17:43

Csatlakozom az előző hsz. -hoz...

bari 06-19-2008 17:45

Lehet, hogy később ez változni fog, de most akkora a zagyvaság, teljesen áttekinthetetlen.
Legyen 1 közös, ahova mindenki be tud lépni, de az eredetit meg kellene hagyni.

Vésd 06-19-2008 18:39

Részemről nem voltam egy nagy fórumozó, de minden nap átfutottam a csoport fórumokat amiket elértem...
Most majd keresek vagy létrehozok egy fórumot olyanoknak mint én aki csak olvasni szeret és nem nagy hozzászóló, de néha azért bepötyög pár sort....
Csak ha a kukkolók alakítanak fórumot mit fognak olvasgatni ha senki sem ír?:)

Meg kellett volna hagyni a közös fórumokat és a balhés emberkéket távol tartani onnét...ez így nagyon gagyi sztem.

Fegyát sajnálom csak....fél napja el fog menni vele, hogy mindenhova beköszönjön ahol az ismerősei vannak ép:)

Rebellis 06-19-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 180827)
Fegyát sajnálom csak....fél napja el fog menni vele, hogy mindenhova beköszönjön ahol az ismerősei vannak ép:)

Ezt elkerülendő eddig minden felhívást kukáztam várom,hogy vissza álljon a régi...
De nem várok a végtelenségig:-))

nagytomi369 06-19-2008 18:53

Egy órája böngészem ezt a beszélgetést, és még mindig nem látom a választ arra a többször is feltett kérdésre, hogy hol fognak látszani a hagyományos adminisztrátori tiltások?

Példa: csináltam egy R-pótló fórumot, elég sok taggal. A kezdeti 0 körös kitiltásos vicceskedés lement ott is, de volt egy valódi tiltás is, azt mégsem látta senki sem. Azt láttuk egyedül, hogy törlôdött egy résztvevô minden addigi hozzászólása.

nagytomi369 06-19-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 180829)
Egy órája böngészem ezt a beszélgetést, és még mindig nem látom a választ arra a többször is feltett kérdésre, hogy hol fognak látszani a hagyományos adminisztrátori tiltások?

Példa: csináltam egy R-pótló fórumot, elég sok taggal. A kezdeti 0 körös kitiltásos vicceskedés lement ott is, de volt egy valódi tiltás is, azt mégsem látta senki sem. Azt láttuk egyedül, hogy törlôdött egy résztvevô minden addigi hozzászólása.

Vissza az egész, megjelentek az elsôk. De az az egy tényleg nem látszott :)

Croissant 06-19-2008 18:58

Nyugi, előbb én kapom meg (talán) a választ :)))

Elme 06-19-2008 19:12

ez a ki tud több fórumnak tagja lenni egy nagy baromság
magát a játékot kb egy év alatt meguntam, kizárólag a fórum vagy ha úgy tetszik a közösség tartott itt a játékban
egyetlen fórum meghívást fogadtam el, amelyen bejelentettem, hogy a fórumolást ezennel befejezem
ha kizárólag ismerősökkel szeretnék beszélgetni akkor felhívom őket telefonon, msn, skype, etc, esetleg elhívom egy sörre
egy hónapig még játékban maradok és ha nem áll vissza a régi rend határozatlan időre szabadságra vonulok

Ati 06-19-2008 19:14

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180833)
ez a ki tudd több fórumnak tagja lenni egy nagy baromság

Szerintem is. Szerencsére 3 napnyi újdonság után nem ez lesz a jellemző., hanem mindenki rájön, hogy jééé, ugyanazokkal az emberekkel tud beszélgetni, mint eddig, és jééé, pont ugyanúgy, és jééé, pont ugyanott, és jééé, ugyanúgy jöhentek új emberek is a fórumra, maximum annyi a különbség, hogy kevesebb veszekedés közepette teszi mindezt.

All times are GMT +1. The time now is 17:55.