![]() |
én Ati a te hejedbe ezt csinálnám és mindenkinek küldenék meghivot és aki nem fogadja el az nem forumzik.
szal enyi. aki meg beszol azt meg kiszedni. enyi de nagyon gáz tényleg. :((( Mélységessen örülnék ha vissza állna a régi :( Vilma már az Alsótavak törlésén gondolkodik :( pedig terveztük a 4 est de igy :( nagyon sokan fognak törölni. idáig is barátok voltak a forumon. Attol hogy a Hodba a pl. Remy-t fikáztam elég jól elvoltunk az LF en. Szal ott szerintem kölcsönös tisztelet volt. mindennek van rendes foruma minden lapnak oldalnak játéknak. aki ujj játékos pl 5/U ba azt sem tudják hogy létezik. nincs barátja csak elkezte és kellene neki help a játékrol. Mert csak ugy tudnak sokan megtanulni hogy alap benne van a sugóba de akkor sok sok bánya lessz. Quasiland nak is én segitettem mert abba hagyta voltna a játékot most meg kék 4-5 öse van. Ati akkor sem értem hiába probálod meg magyarázni hogy mért kelett ezt a játékot ezzel igy tönkre tenni. Sajnálom.... |
Csatlakozom az előző hsz. -hoz...
|
Lehet, hogy később ez változni fog, de most akkora a zagyvaság, teljesen áttekinthetetlen.
Legyen 1 közös, ahova mindenki be tud lépni, de az eredetit meg kellene hagyni. |
Részemről nem voltam egy nagy fórumozó, de minden nap átfutottam a csoport fórumokat amiket elértem...
Most majd keresek vagy létrehozok egy fórumot olyanoknak mint én aki csak olvasni szeret és nem nagy hozzászóló, de néha azért bepötyög pár sort.... Csak ha a kukkolók alakítanak fórumot mit fognak olvasgatni ha senki sem ír?:) Meg kellett volna hagyni a közös fórumokat és a balhés emberkéket távol tartani onnét...ez így nagyon gagyi sztem. Fegyát sajnálom csak....fél napja el fog menni vele, hogy mindenhova beköszönjön ahol az ismerősei vannak ép:) |
Quote:
De nem várok a végtelenségig:-)) |
Egy órája böngészem ezt a beszélgetést, és még mindig nem látom a választ arra a többször is feltett kérdésre, hogy hol fognak látszani a hagyományos adminisztrátori tiltások?
Példa: csináltam egy R-pótló fórumot, elég sok taggal. A kezdeti 0 körös kitiltásos vicceskedés lement ott is, de volt egy valódi tiltás is, azt mégsem látta senki sem. Azt láttuk egyedül, hogy törlôdött egy résztvevô minden addigi hozzászólása. |
Quote:
|
Nyugi, előbb én kapom meg (talán) a választ :)))
|
ez a ki tud több fórumnak tagja lenni egy nagy baromság
magát a játékot kb egy év alatt meguntam, kizárólag a fórum vagy ha úgy tetszik a közösség tartott itt a játékban egyetlen fórum meghívást fogadtam el, amelyen bejelentettem, hogy a fórumolást ezennel befejezem ha kizárólag ismerősökkel szeretnék beszélgetni akkor felhívom őket telefonon, msn, skype, etc, esetleg elhívom egy sörre egy hónapig még játékban maradok és ha nem áll vissza a régi rend határozatlan időre szabadságra vonulok |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:55. |