![]() |
Quote:
Hmmm... Mégha Te lennél esetleg Néró szelleme, talán. :p |
Lusta kroki nem is mozog,
legfeljebb álmában forog. Ígyhát megmenekültünk, és még csak nem is repültünk. :D A madarak viszont repültek, még jó, hogy a k*kik elkerültek. ;) (Asszem továbbra se megyek költőnek. :)))))))))))))) |
Quote:
Nem vagyok Neró De nem is akaró(k) mert az hülye vó(t) és én nem vagyó(k) :D |
Nem mondom Ati,de nekem tetszenek az alkotásaid. :D
|
Quote:
Kroki nem csak lusta Kőböl van talán Majd Vessen magára Az ki madár alá áll Aztán Örökre rab marad Aki kiutat nem talál Végül Igaz kaland vár, Mire hősünk hazatalál. :rolleyes: |
Quote:
Lehet az csak lufi odalenn. A madár okos, ajtón átmegy, Erre biza az inged rámegy! :D Cápa mellett nem jó a rab, még akkor sem, ha ő egy arab. A kiút könnyű, kövesd nyilat, a rája hasa mindenre kihat. (Jájj... :D) |
Quote:
Furcsa lenne Ha suttyomban Elmerülne. Gyalog madár Ajtón átmegy De nem piszkítja Be ingedet. Kiút könnyű Már akinek Nem ment nekünk A kimenet:p (ajjaj...ez érdekes lett...:D) |
Jajj,ez érdekes lett ám,
Hiányzott belőle egy-két rím-rám, Manapság ez így is jó, Csak mond azt,szabadversnek való! :D |
Jajj bocsánat,az előbb benéztem,
Van benne rím, nem is oly kevés Neked rosszat alaptalanul szóltam Egyen is meg engem a penész!!! (ööö...) |
Quote:
De ezért MÉG nem orrolok meg reád. A szabadvers jó dolog, nem kereszt Ha szabadverben írhatok jó nekem. |
All times are GMT +1. The time now is 02:54. |