Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Pénzt betenni a segélybe (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2771)

Rebellis 02-20-2008 18:35

Ezt én is elfogadom:-)
És a Fentebbi firkálmányom?:-)
Az x hekinként fixen kapott..?

Serg 02-20-2008 18:36

A mostanitól kedvezőtlenebb felhasználási feltételeket nem támogatok,de csak hogy tisztába legyünk dolgokkal én 650 millió segéllyel fordultam és jóformán semmire sem elég...Nyilván sokkal több mint amit emberek egy összegben látnak akár egy teljes forduló alatt,de egy szöviháború költségeit még az ötödik szinten sem fedezné amikor az ( ijász lovas elit)egységek ára 40000 arany körül mozog.
A 10 aranyból az egy arany beépülése a segélybe teljesen reális aki nem akarja az ne használja és ha úgyis osztok pénzt akkor ez tiszta haszon hogy a tizedét visszakapom segély formában

Serg 02-20-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159955)
A leforduláskor levitt sokmilliárd ellen egy köztes megoldás: levihet magával annyit, amennyi amúgy is gyűlt volna neki a mostani rendszer szerintm de a pluszban betett pénz leforduláskor elveszik. Így lehet nyugodtan gyűjtögetni a tartalékokat, de nem arra, hogy legközelebb 4,2 milliárd plusz pénzzel kezdje az 5. szintet.

Kérdés: amit a 2B ig betettem az is vagy csak amit az A ban pakolok bele?Illetveha ha az A ban elhasználom amit betettem akkor a rendszer levonja mégegyszer forduláskor is? Szerintem ennyire nem kéne bonyolítani nem hiszem hogy olyan sok ori rakna be 42 milliárdot 4,2 milliárdért.Illetve valaki azt mondta hogy az nem olyan sok pénz az A ban én ezt cáfolnám 42 milliárd szép összeg még az A ban is.

Ati 02-20-2008 18:43

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 159964)
Kérdés: amit a 2B ig betettem az is vagy csak amit az A ban pakolok bele?Illetveha ha az A ban elhasználom amit betettem akkor a rendszer levonja mégegyszer forduláskor is? Szerintem ennyire nem kéne bonyolítani nem hiszem hogy olyan sok ori rakna be 42 milliárdot 4,2 milliárdért.Illetve valaki azt mondta hogy az nem olyan sok pénz az A ban én ezt cáfolnám 42 milliárd szép összeg még az A ban is.

Minden forduláskor. A "bepakolható" rész az 5. szintre érkezéskor nulla lenne. (Az a rész, ami most nem létezik. :))

Valezius 02-20-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 159964)

Gondolom lenne egy külön számoló, ami mutatja, hogy mennyi folyt be a hagyományos módon (szintlépés+vip)
Ha ennél kevesebbed van forduláskor viheted mindet, ha többed, akkor a fölösleg elveszik.
(Illetve kevesebbed nem is lehet talán, mert akkor az alap is csökkenne.)
Eddig se lehetett tartalékot levinni, viszont a segélyt eddig is le lehetett, tehát ez így korrekt.

Serg 02-20-2008 18:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 159965)
Minden forduláskor. A "bepakolható" rész az 5. szintre érkezéskor nulla lenne. (Az a rész, ami most nem létezik. :))

Ha viszont elvész akkor emberibb arányt kell kitalálni

Stoky(Gárdi) NEXUS 02-20-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 159967)

nem vész L mert fordulás elött amit beteszel kiveheted és csak az alapot tartod bena ami alapbol megmarad :)

Ati 02-20-2008 18:53

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 159967)

Nem az a cél, hogy azért gyűjtögesse valaki a segélyt, hogy majd 2 személyiséggel 4 milliárd előnnyel kezdjen. Ezt felhasználhatod B-ben, vagy A-ban, vagy akár simán az 5. szinten is az aktuális fordulódban.

Rebellis 02-21-2008 07:10

:-)
No, akkor most hol is tartunk a témában?

richardka 02-21-2008 07:14

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 160036)
No, akkor most hol is tartunk a témában?

Ez engem is érdekelne:)) sok irás van és elvesztem :D

amugy nem támogatom

All times are GMT +1. The time now is 08:56.