![]() |
Quote:
Amúgy már tudod, h mi a körönkénti kopás buktatója?:D Amúgy mit jelent az a Received Infraction? Anynit kb értek, h megint nem sikerült a szívedbe lopnom magam, de pontosabban mit is? |
Quote:
|
Quote:
Ha nem tudom h mikor kopik, akkor az gáz mert bekopok 5%-ot, ha nem veszik meg:) és csúszok egy kört a visszatétellel! Az 1 millió tekercs esetében 50k teki. Viszont a körönkénti kopásnál ez 2631 teki.:) Tehát nem azt érte el h több kopik, hanem h több marad. És ha ezért én vagyok offolva mert nem gondoljátok végig, akkor eléggé sajnálni tudom!!! |
Quote:
Így mindenképpen kopik, azaz kivédhetetlen veszteséget szenved az, aki teszem azt nincs itt minden köben (ne adj Isten dolgozni kényszerül, és nincs netközelben), hogy folyamatosan pakolgassa a tekiket. Így, nagyjából ki lehet számolni, még ha néha be is csúszik egy-egy kopás. Én megértem, hogy nem a játék rendeltetésszerű használata, ha a piacot raktározásra használjuk, de ez a körönkénti kopás bevetésével nem fog megváltozni, csak esetleg többen kérik meg egy ismerősüket, esetleg a szövijüket, hogy: "ugyyan pakolj már ki a piacra mindent ha visszaér". Merthogy így a legkisebb a veszteség... |
Azért annyi reagálást kérnék a beírásomra, h így is értelmetlen-e és így is jogos volt-e az a piros izé amit kaptam???
|
Quote:
Én a 19 körönkénti kopásnál maradnék. |
Én továbbra is támogatom, hogy körönként kopjon a teki. Érveim:
-Játéktechnikai szempontból sokkal logikusabb. -A 19 körös kopást egyedül az erőforrás szűkössége indokolta. Ha ez az egyedüli indok megszűnt, akkor miért maradna meg? -Ha valaki úgy érzi, hogy ez nehezítés, akkor gondoljon arra, hogy a körönkénti kopás mindenkinek egyformán nehezítés, tehát senki sem jár rosszul. -Nem lehetetlenül el a tartalékok gyűjtése, bár nekem jobban tetszene egy olyan játék, ahol senkinek sincs tartaléka |
Quote:
Ahoz pedig külön gratulálni szeretnék, hogy olyan dolgokra jössz rá magadtól, amik már korábban le lettek írva. Ha nem olvasol vissza, akkor minek szólsz hozzá? Én nem tudom, hogy jó lenne-e bevezetni a körönkénti kopást, úgy számoltam, hogy az átlagjátékosok jobban járnának. Az átlagnál jobb játékosoknak viszont több időt kéne a játékkal tölteniük. Sokáig az utóbbit éreztem hangsúlyosabbnak, de mivel az első kategóriába több játékos tartozik, ezért lehet, hogy az ő érdekeiket kéne nézni. Bár a legtöbbjüknek úgyis mindegy :) |
Quote:
Akinek tartaléka van, az rosszul jár. Minnél nagyobb tartaléka, annál rosszabbul. A tartalék nélküli játékra ott az Aréna. Szerintem nem véletlen, hogy csak ennyien játszanak ott. A többségnek mégse jön be:) |
Kár volt belemennetek egy ilyen témába! Aki feldobta, feltehetően az volt a szándéka hogy változzon a mostani rend. Addig lesz vakarva a téma, míg teljesen el lesz törölva a tekikopás !:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:29. |