![]() |
Jujj. Nem kell minden kérdésnek külön bejegyzést írni, nyugodtan lehet egyben is feltenni a kérdéseket. Ennek megfelelően az előző 8-9 bejegyzést összevonom egybe...
|
Quote:
|
Ez az archaista csoport engem is erdekelne.. az milyen, es hol talalhato?
Van benne orposzt, meg demontojas, meg koborsereg? Hol lehet oda regelni? :) |
Quote:
jah, meg olvasni sem ártana lassan megtanulni, h nem archaista, hanem anarchista. komolyan mondom, nem tudom megérteni az ilyen "egyszerű" embereket. |
Quote:
|
Quote:
mellesleg megmondod pl h miért kell egy kérdést cc. 4szer, 4 formában feltenni? meg miért nem lehet súgót olvasni? és igen, mivel az archaista szót is sikerült 2 formában leírnia, valamint a topik címében is szerepel helyesen az anarchista kifejezés, igen, még ha más nem is, én úgy érzem, h jogosan kérdőjeleztem meg a személyét. off vége. |
Nem lehet mindenki tökéletes.Olvasok súgót is.Elvileg azért van ez hogy segítsetek.
Azért nem kell ennyire durván viselkedni. |
Quote:
A súgóolvasást nem úgy kell elképzelni sztem,hogy fogom magam,és 1 napig végigolvasom az egészet :) Ha vmit nem tudsz,vagy érdekel,azt kikeresed.Ha vmit nagyon nem talász benne,vagy nem értesz,akkor kell kérdezni. |
Kösz szépen.
|
Most olyat kérdezek aminek szerintem , legalábbis számomra értékkel bíró válasz lenne.
Megtehetném-e azt hogy a normál játékban is van országom és amellett az anarchaista csoportban is van és nem kapcsolom össze őket? |
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |