Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

Ati 04-26-2008 14:58

Jujj. Nem kell minden kérdésnek külön bejegyzést írni, nyugodtan lehet egyben is feltenni a kérdéseket. Ennek megfelelően az előző 8-9 bejegyzést összevonom egybe...

Redback 04-26-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171764)
Szintlépéskor fajt választhatok?Ezt nem tudtam.

Archaista csoportba össze kell kapcsolni az országokat?Ha össze kell akkor minden
belépéskor vagy csak 1-szer? Archaista csoportba ha nem lépek szintet 90 napon belül mi
lesz?Törölnek?Archaista csoportba megtehetem hogy 100 vagy 1000 országom van?

Archaista csoportban össze kell kapcsolni az országokat?

Az arhaista csoportban össze kell az országokat kapcsolni?

Ha igen akkor minden belépéskor?

Akárhány országom lehet ?Ha 90 napon belül nem lépek szintet mi lesz?

Ott van kezdőleg 72 órás védettség?

Nem, nem kell összekapcsolni az országokat.Ha 90 napon belül nem lépsz szintet, akkor nem léphetsz be az országodba, illetve beléphetsz, de csak a beállítások menüpont lesz elérhető.Esetleg ha bevipeled, mert akkor addig lehetsz azon a szinten, amíg van vip az országodon.Annyi országod lehet, amennyit csak akarsz.És persze van 72 órás védettség.

Remedy 04-26-2008 16:07

Ez az archaista csoport engem is erdekelne.. az milyen, es hol talalhato?

Van benne orposzt, meg demontojas, meg koborsereg? Hol lehet oda regelni? :)

Arden 04-26-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171764)
Szintlépéskor fajt választhatok?Ezt nem tudtam.

Archaista csoportba össze kell kapcsolni az országokat?Ha össze kell akkor minden
belépéskor vagy csak 1-szer? Archaista csoportba ha nem lépek szintet 90 napon belül mi
lesz?Törölnek?Archaista csoportba megtehetem hogy 100 vagy 1000 országom van?

Archaista csoportban össze kell kapcsolni az országokat?

Az arhaista csoportban össze kell az országokat kapcsolni?

Ha igen akkor minden belépéskor?

Akárhány országom lehet ?Ha 90 napon belül nem lépek szintet mi lesz?

Ott van kezdőleg 72 órás védettség?

olvass súgót. így csak azt éred el, h idegbajt kapunk a hülyeségedtől.
jah, meg olvasni sem ártana lassan megtanulni, h nem archaista, hanem anarchista. komolyan mondom, nem tudom megérteni az ilyen "egyszerű" embereket.

Tsobi 04-26-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 171786)
olvass súgót. így csak azt éred el, h idegbajt kapunk a hülyeségedtől.
jah, meg olvasni sem ártana lassan megtanulni, h nem archaista, hanem anarchista. komolyan mondom, nem tudom megérteni az ilyen "egyszerű" embereket.

Most komolyan egy feltehetőleges (van ilyen szó? :p) elírás miatt hülyézzük le a másikat?

Arden 04-26-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171787)
Most komolyan egy feltehetőleges (van ilyen szó? :p) elírás miatt hülyézzük le a másikat?

őszintén szólva igen.
mellesleg megmondod pl h miért kell egy kérdést cc. 4szer, 4 formában feltenni? meg miért nem lehet súgót olvasni? és igen, mivel az archaista szót is sikerült 2 formában leírnia, valamint a topik címében is szerepel helyesen az anarchista kifejezés, igen, még ha más nem is, én úgy érzem, h jogosan kérdőjeleztem meg a személyét.
off vége.

ámi 04-26-2008 18:10

Nem lehet mindenki tökéletes.Olvasok súgót is.Elvileg azért van ez hogy segítsetek.
Azért nem kell ennyire durván viselkedni.

Never 04-27-2008 09:37

Quote:

Originally Posted by ámi (Post 171796)
Nem lehet mindenki tökéletes.Olvasok súgót is.Elvileg azért van ez hogy segítsetek.
Azért nem kell ennyire durván viselkedni.

Kérdezz nyugodtan,de ahogy nézem, az összes kérdésedre van válasz a súgóban.
A súgóolvasást nem úgy kell elképzelni sztem,hogy fogom magam,és 1 napig végigolvasom az egészet :) Ha vmit nem tudsz,vagy érdekel,azt kikeresed.Ha vmit nagyon nem talász benne,vagy nem értesz,akkor kell kérdezni.

ámi 04-27-2008 14:45

Kösz szépen.

ámi 04-27-2008 17:11

Most olyat kérdezek aminek szerintem , legalábbis számomra értékkel bíró válasz lenne.
Megtehetném-e azt hogy a normál játékban is van országom és amellett az anarchaista csoportban is van és nem kapcsolom össze őket?

All times are GMT +1. The time now is 02:12.