![]() |
Van abban valami, amit Never mond:D
2000 hely, mi? |
A helyzet az, hogy sok évvel ezelőtt Fly biza megcsinálta ezt a beépülős módszert, csak ő nem ismeretlen orikból álló szövik közé épület be, hanem ellenséges szövibe és őket szivatta meg, mivel azt mondta, hogy ez anarchia...:D A mostani mennyiségű orik között nincs sok értelme ilyet csinálni, sőt, tök vadidegen országokkal, akiket egyáltalán nem is ismersz ilyet csinálni, az erősen gerinc hiányosságra utal...
|
elég 1 ori anarchistába csak előtte vigyél 150et és utána elég 1 is és nem fognak bántani inkább megvédenek a többiek :)
|
Attol fugg, mennyi ismeros maradt meg...
|
Quote:
és ilyenkor az ember agya néha eldurran de nem regizik egy csomó orit hogy visszadja inkább lenyeli és majd egyX hisz meg van még az a sok orija és ha több ideje lesz visszavág.. ilyemire gondoltál nem?:cool: |
Az anarch jó csopi és kész:)
|
szerintem is jó, és nem az számit hány orid van mert lehet sok orid ha nem egymás mellett vannak. szereztem ugy ismit, hogy megloptam de normális volt azóta jóba vagyunk.
én sok ismerőst szereztem:D de vannak ellenségek is:rolleyes: ebböl kevesebb. |
Ha sok orid van,valószínűleg van néhány egymás mellett is :)
|
Quote:
Óh, pedig én láttam a metamorfózist....Nyelni is csak másoknak kellett. |
Quote:
u.i.: barátaim alatt nem az összes forumosokat értem anarchistában mert ott is vannak lellenségek. |
All times are GMT +1. The time now is 23:02. |