Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Képzés másik szintre mentésének limitálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2545)

vityu 03-23-2008 01:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166501)
Szerintem ha valaki használja ezt,akkor az nem visszaél-,hanem él a játék adta lehetőségekkel. Semmi elítélendő nincs benne.

Aki 6x leújrázza a tekercseit, az is él a lehetőségekkel, mégis mindenki utálja érte! :) De legyen, ne haragudj, ha sértett a hozzászólásom! :D

Tsobi 03-23-2008 01:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 166503)
Aki 6x leújrázza a tekercseit, az is él a lehetőségekkel, mégis mindenki utálja érte! :) De legyen, ne haragudj, ha sértett a hozzászólásom! :D

Dehogy sértett,nem azért mondtam :)
A játékosok többsége pedig újrázta már le a vagyonát,így aki utálja az újrázókat,az bort iszik,de vizet prédikál .. ( ez jobban hangzik,mintha azt mondanám,hogy magát is utálja:p)

BigPi 03-23-2008 08:22

Maradjon úgy ahogy van.

Én már használtam ezt a lehetőséget, ezért azt mondom maradjon meg ez a lehetőség.
A téma nyitó példa nem életszerű. Aki még is megcsinálja az meg is érdemli, hogy élvezze a munkája gyümölcsét. Nem lesz könnyű feladata.

Arra kérek mindenkit ne csak azokra csoportokra gondoljatok ahol "van" katonapiac, hanem azokra is ahol körképzésben kell tartani az egységeket
.

-Fegya- 03-23-2008 08:53

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166504)
A játékosok többsége pedig újrázta már le a vagyonát,így aki utálja az újrázókat,az bort iszik,de vizet prédikál .. ( ez jobban hangzik,mintha azt mondanám,hogy magát is utálja:p)

Szerintem a játékosok többségének nem is volt még nagy vagyona.
Én különben még sohasem újráztam...

Különben akár maradhat úgy, ahogy van.

Deni 03-23-2008 11:45

én továbbra sem támogatom, már leírtam, hogy miért nem, de persze nem szúrom szíven magam, ha így marad, ahogy most van :)

Robin 03-24-2008 14:46

Akkor tudsz lépni amikor teljesítetted a szintlépés feltételét. Nem értem minek ezen lovagolni. Fellépés után 3 kör múlva tudsz máris képezni újra. A nyitópélda nagyonis életszerű és nem kell hozzá túl nagy munka megcsinálni.
Magamrészéről inkább azt támogatnám hogy ne lehessen katonát felvinni képzésen :)

Cyby_ 03-25-2008 19:43

Sziasztok!

sztem is maradjon,mert pl németbe én még 5.szinten megtermeltem plusz 6-8k katit amit nem birtam eladni,ugy se h az enyém volt csak a piacon,s felvittem és frankón el lehetett fedezni.Ez a külföldi verziokban igen is jó újítás,és ha lehet maradjon!

Ati 03-26-2008 09:06

Akinek ezzel a témával kapcsolatban még véleménye van, az most fejtse ki.

wand 03-26-2008 15:01

Nemsokára lépünk fel 8 országgal 1/A-ba.. és szertnék magunknak 2000 kör alatt 100 milla kattincsot!

Szal én is támogatom! :cool:

(egyébként nem, de a lehetőség bárkinek adott..)

Betelgeuse 03-26-2008 15:43

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 166774)
Akkor tudsz lépni amikor teljesítetted a szintlépés feltételét. Nem értem minek ezen lovagolni. Fellépés után 3 kör múlva tudsz máris képezni újra. A nyitópélda nagyonis életszerű és nem kell hozzá túl nagy munka megcsinálni.
Magamrészéről inkább azt támogatnám hogy ne lehessen katonát felvinni képzésen :)

jaja pikk-pakk megvan. Eladsz kb 15 milliárdért tekit pár hónap alatt összeszedsz 1 mila varit és már léphetsz is.... és csak egy kicsit buksz avval, hogy nem tekiben vitted fel a pénzed:) De szórakozásnak nem rossz:D

All times are GMT +1. The time now is 11:43.