Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okoskák-tudorok-tesztoszteronbajnokok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2353)

monro 09-30-2007 08:42

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 127215)
Ami azt illeti hiányolom innen Xeper jelentkezését is mert őt is a nagyok közt tartom számon.
Wand szavazott de nem látom hogy írt volna ide.
Asszem Serg sem írt egy sort sem. Megkérném a klub elnökét hogy a felsorolt urakat próbálja meg egy sörrel ide csalogatni.

Ezenkívül érdeklődnék hogy mikor lesz az alakuló taggyűlés, kik a számvizsgáló bizottság tagjai?

Gyula asszem tévedésben vagy a klub nem a "nagy" játékosokra vár, hanem a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak :D Serg habitusa nem igazán ilyen (persze szívesen látjuk) Xepi talán beleférne, de ha távol akar maradni biztos megvan az oka rá. Wand pedig már írt ide ha megnézed :) Reaktort is "nagy" játékosnak tartom, de ő hasonlóan Serghez talán visszafogottabb annál, hogy ilyen "játékban" leereszkedjen ehhez a nagypofájú bandához. Persze a legtöbbünk esetében a nagy pofához a legnagyobb-1 méretű tudás is társul ;) Esetemben, pedig a legnagyobb tudás nem is elég jó jelző úgy érzem ;)

monro 09-30-2007 08:45

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 127215)
Ezenkívül érdeklődnék hogy mikor lesz az alakuló taggyűlés, kik a számvizsgáló bizottság tagjai?

Remélem minél hamarabb :)
Rajta leszek a dolgon ha a Tisztelt tagok többségének megfelelő időpontot tudunk találni. Nem szeretném ha az alakuló ülés 50% alatti részvétel miatt eredménytelen lenne :D

monro 09-30-2007 08:45

És Matest még mindig szótlan :(

Gyula 09-30-2007 08:53

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127216)
Gyula asszem tévedésben vagy a klub nem a "nagy" játékosokra vár, hanem a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak :D Serg habitusa nem igazán ilyen (persze szívesen látjuk) Xepi talán beleférne, de ha távol akar maradni biztos megvan az oka rá. Wand pedig már írt ide ha megnézed :) Reaktort is "nagy" játékosnak tartom, de ő hasonlóan Serghez talán visszafogottabb annál, hogy ilyen "játékban" leereszkedjen ehhez a nagypofájú bandához. Persze a legtöbbünk esetében a nagy pofához a legnagyobb-1 méretű tudás is társul ;) Esetemben, pedig a legnagyobb tudás nem is elég jó jelző úgy érzem ;)

Bazz akkor én itt már megint a cseh2-őt néztem :S

Pepa 09-30-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127216)
a "nagymellényűekre", nagypofájuakra, egobajnokokra, beképzelt-pökhendi alakokra vagy olyanokra akikben ezek a tulajdonságok mind együtt jelen vannak :D

Ilyen pontos jellemrajz rég készült rólam:D Szóval keresünk mindenkit, aki legalább egy kicsit olyan, mint én.

monro 09-30-2007 08:58

Sokan nem tudják rólam, de pszhihi-hihiáternek végeztem és ha van érdeklődés rá szívesen levezetem azon tagjaink elemzését akik a különböző válaszokra szavaztak. Érdekes képet mutat és talán elgondolkodtató is, hogy ki mennyire egobajnok valójában a szavazata alapján :)

Azt is hozzátenném, hogy sztem

Serg a 3.-ra
Reaktornak nincs igazán jó válasz, de a szerénysége talán a 6.-ra engedne egy rovást
Xepi pedig az 1.-re vagy a 4.-re szavazna

az alapján ahogy ismerem őket :)

Pepa 09-30-2007 09:00

Engem hova tennél?

Gyula 09-30-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 127222)
Engem hova tennél?

Valahova jó messzire, távol a klavitol :)

monro 09-30-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 127222)
Engem hova tennél?

Te az 1-re szavaztál ami azt jelenti nagyjából, hogy

Megvan győződve a saját erényeinek hatalmasságáról és ez büszkeséggel tölti el, fentartásokkal fogad el bármilyen ellenvéleményt vagy egyáltalán nem fogad el másoktól kritikát attól függően, hogy a kritika olyan embertől származik e akit becsül vagy aki közömbös számára. Általában csak olyanok véleményét hallgatja meg akik már bizonyítottak a többiekét meg sem hallgatja vagy ha mégis egyik fülén be a másikon ki.

És van mégegy lehetőség...
Van aki azért szavaz az 1-re, mert a fent leírt embercsoport klikjébe akar tartozni, oda akar bekerülni, mert szeretne ilyen ember lenni mégha ezt le is tagadja maga elött. Úgy gondolja, hogy ez a csoport csak a magukfajtájára figyel oda ezért a szavazata úgymond jelzés a csoportnak, hogy

"én is itt vagyok tessék rám odafigyelni"

Burning 09-30-2007 09:10

Quote:

Originally Posted by monro (Post 127218)
És Matest még mindig szótlan :(

pedig külön megkértem:D

All times are GMT +1. The time now is 22:12.