![]() |
Quote:
A "bárkihez beférő ország" éplistája olyan, hogy abból nem lehet bontani semmit. Ezzel már meg is tudod fogni, mert a te klánod a termelőépületeket simán letolja, és valszeg sikerül alákerülnöd. Ha ügyes vagy, még szembe is tudsz menni, és ő felülről ütött, te pedig alulról fogod. Mi itt a probléma? Arra nem akarok kitérni, hogy a te több (x) fős klánodban x*4,294 milliárd fér el, a 300-400k-s ország pedig egyedül van, tehát nem tud pénzt kérni klántársaktól. Ha védeni sem tudod, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az 1/A nem neked való. |
Quote:
Teljes mértékben egyetértek.énsem ma kezdtem...És ilyenformában ez a súgóolvasgatás ajánlása sztem sértő!Nem azt mondtam hogy 8db 1500 hekis orit ütnek meg a nagyok hanem azt hogy relatíve kisebbet amibe simán beleférnek a 6-7-8k hekis orik akik szintén nem akarják 2kkörönként beveretni magukat. Arwylalteljes mértékben egyetértek már akartam írni is.Ha tele vannak pénzzel a topklánok tessék fedezni.Nem kell a sírás onnan sem hogy 2000 hekit fedeztünk Remedy-n húde sokba került hanem fedezni még 2000-et! |
Quote:
|
Quote:
Ugyhogy szerintem vicces ha sír a nagy elf h nem tud feljebb menni, hisz neki odáig szólt a jegye- ezzel mielőtt fajt választ tisztában lehetne, vagy mikor még a fajt választotta nem volt akkora genius az elf barátunk? :confused: Másik kérdés hol van a többi A-s? Elég kevesen alkottak véleményt az ügyben sztem... |
En azt hiszem elvesztetetem a fonalat ennél a témánál.
A ki be lépkedés ne mazt hozza hogy nagy országok bevernek kicsiket hiszen nem hoznak tőle semmit akkor miert lépnének ki. Ez egy olyan javaslat ami a jelenleghi A s topnal semmiilyen előnyt nem hozna csak a kisebb országoknak. Az érdekes az hogy a paranoiás kis országok mindenben azt látják őket akaeják bántani. Irom ezt ugy hogy n mvagyok nagy klánban A ban es 1400 hekivel léptem fel 0 pénzzel.Es bár sok idő eltelt de lassan top30 as leszek. A másik ötelet. Minden kisebb csoportban a topba kell menni termelni az nem tilos. Én is azt teszem :) |
Quote:
persze lehet, hogy én is tudnék támadni, de nem nagyon látom értelmét, ha már a top30%-ban vagyok. viszont nem szeretném, ha folyamatosan leütnének onnan... Quote:
Quote:
amúgy ha a támadást védeni sem tudom, sem szembemenni, és még alábontani sem, akkor az azt jelenti, hogy nem vettem észre... ha nem veszek észre egy támadást, akkor az 1/A nem nekem való. ezt így ebben a formában beírhatom a Hódítós kézikönyvbe, mint egy profi játékostól kapott tanácsot? :) valószínűleg ezt a témát is fogom hagyni ezután, mert mint minden más 1/A-s beszélgetés, ez is kezd átmenni személyeskedésbe. :( azt nem fogom megérteni, hogy egy adott problémára miért konkrét megoldást javasoltok? lehet, hogy jobb lenne megvitatni azt, hogy mik lehetnek a probléma forrásai, és milyen lehetséges módszerek lehetnének az orvoslásra... nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás (a klánbalépéseknél a leadandó föld arányának csökkenése), és azt sem, hogy ez a legjobb. |
Quote:
És azmeg aki "Csórón" feljön A-ba belép egy nagy klánba akik adják a pénz az ütéseire fedezéseire ilyenkor fennhangon hangoztatja az álláspontját...Hogy aki csóró az nem tud játszani stb... |
Quote:
|
Quote:
Egyelőre ott tartok, hogy nem értem, miért kell néhány ember problémája miatt új szabályt hozni, de még csak szabályt módosítani is. Akik csak a fordulásig vannak az 1A-ban, azokat nem igazán érinti a probléma (3600 hektár környékén van a top 30%, és ez nagyon távol van a nagy klánok nagy országaitól), azok pedig, akik felfele törnek, oldják meg szabálymódosítás nélkül. (Jó lenne tudni amúgy, hogy kb. hány ország van olyan gondban, hogy felfedezni már nagyon nem éri meg neki, ütnie viszont nincs kit; ha tényleg sok embernek van ilyen problémája, akkor érdemes vitatkozni, ha csak néhánynak, akkor szerintem indokolatlan bármilyen változtatás). |
Quote:
Kb 20-30 emberről van szó de nagyon kitartóan akarnak módosítani.Igazából engem nem fog érinten a téma mert énis csak fordulni járok A-ba.Ez annak lesz gond aki már kezdi beérni a nagyokat.Kérdésedre válaszolva nem érint sok embert. |
All times are GMT +1. The time now is 21:15. |