![]() |
Matematika szerint ez az az esemény, aminek a valószínűsége 0, de nem lehetetlen esemény :)
|
Biztos nem elsőre sikerült, de majd többet tudunk erről ha majd Gyula szólásra emeli ujjait.
|
Quote:
Nem kell csodalkozni, en is raktam mar fel a sziesztat 36 korre 1 db(!) orias varazsloval 2000 hektar folott. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a lényeg hogy ragadjon a bélyeg
szóval nem kell több templom 10%-nál |
Quote:
Angol A-ban szövim 6400hekin 1db óriás varázslóval távolba nézett rendszeresen :) Lényeg a lényeg, hogy nem kell halmozni feleslegesen a templomokat, mert minnél nagyobb hekin vagy annál nehezebben megy a varázslás. El kell dönteni h melyik varázslatok a fontosak, melyikre van szükség. Jól be kell állítani a helytartót és nem kell megilyedni attol hogy nem megy minden varázslat elsőre, nem is fog menni minnél nagyobb lesz az elf. pl ha tudom, hogy én vagy a szövik vagyunk egésznap és mindig van távolba látás akkor még a védelmet sem pakoltatom a ht-vel, hisz ugy is látom ha jön valalki. |
A varázslat sikerült. Országunkat 36 körig védőmező borítja.
Varázslók készültsége: 72% Varázslók száma: xxxxxx Rúnák száma: 2.219.239 Aktív varázslatok: Védelem (36 kör) Fantomsereg (x kör) Harci morál: 94% Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem Hány körre? 1 kör: 99 % 6 kör: 30 % 11 kör: 16 % 16 kör: 11 % 21 kör: 8 % 26 kör: 7 % 31 kör: 5 % 36 kör: 5 % Megy ez kevés varival is. (Több volt mint 1) |
Quote:
Röviden: 5%-kal is lehet 36 körre tenni, csak próbálkozni kell. |
All times are GMT +1. The time now is 06:02. |