Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   2/D-ben csinálni 1/A szerű csoportot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=220)

spok 11-06-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 41349)
"de a klánon kivül van x orija" - ezt fejtsd ki kérlek bővebben, hogy miként érted...
miért ne ahhoz hasonlitsam? jaigen, mert itt nem lesznek támadások? elvileg lesznek, akkor meg figyelni kell ;)
egyébként NEM mindenki multizik anarchban, csak a többség :D

Na mivel ütnöd kell remélem igy lesz ki alakitva.
Hogy a fedezni csak a földszerzések X hányadát lehesen igy kényszerböl kell ütni.
A klának meg értelmet kell adni mert különben fellesleges az egész mert akkor megint egyszerüb szólozni :))
Itt az anarba a szövi is nem igazán azt a célt szolgája mint valojába ki lett találva,és kevesen is használják.
Ha klán nem változik valamely multi barát irányba megint csak minimálisan fogják használni .:P

Peter 11-06-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41351)
2 dolog hibádzik még mindig az egészben

1: ha túl kicsi a heki fellépés akkor a nagy orisok D-ből nem mennek át mert nem bontanak több 10 vagy akár több100 ezer hekiket

2: ha túl magas akkor a kicsiknek lesznek vele gondjaik, hacsak azt nem csináljuk meg h 50k lessz oda ügyebár a max lépés és akkor D-ben 50k hekiig lessz ütés is

na most gondolkozzatok mi legyen

egyszerüen rá kell venni őket, hogy irány tovább...
ha nem megy szép szóval... (akkor esetleg segít Ati is :D)

Peter 11-06-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41359)
Na mivel ütnöd kell remélem igy lesz ki alakitva.
Hogy a fedezni csak a földszerzések X hányadát lehesen igy kényszerböl kell ütni.
A klának meg értelmet kell adni mert különben fellesleges az egész mert akkor megint egyszerüb szólozni :))
Itt az anarba a szövi is nem igazán azt a célt szolgája mint valojába ki lett találva,és kevesen is használják.
Ha klán nem változik valamely multi barát irányba megint csak minimálisan fogják használni .:P

Spok, szerintem el vagy tévedve...
1Aban a klánredszerben valaki vagy klánban van, vagy nincs... (a nincs az SZK-t jelent, szövetségen kívülit... nem csinál semmit, csak van és a pontlistában sem jelenik meg az aktiv orik között)
ergo ott nincs ilyen "szövis-mf" dilemma :)

hulla 11-06-2006 17:16

sztem mindenféle multi engedélyezhető fent, max annyi h 10 orinál több fent egyszerre nem lehet senkinek, és az h azt a 10 orit mire és hogy használja fel egyéni szoc problem, ha több klánban lessz akkor több klánban lessz, így is úgy is csak ütéssel lehet előre haladni akinek van esze az 2 klánban lessz 5-5 orival mert a jksz is megengedett és mehet a hent

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41353)
mert ha kell akkor akkor a D sorompó felmegy 50k-ra és addig lesznek ütések az durván 2,5-3milla pont

szerintem az 50k heki az sokk:P
lejjeb kéne vinni:P
mondjuk 20-30k hekire:)
addig is lebontanának szerintem a gigaorik;)

hulla 11-06-2006 17:20

1 milla pont az 21k heki 98% folalkoztatottsággal /piacot nem számítva-márha használja vki.../ szal a 21k az akkor ideál:) eddig legalábbis, várnám a többi javaslatot, ez eddig a nagyoknak ok, kérdés h a kis orik 1700 hekiről felütik-e magukat eddig, vagy megunják és hagyják az egészet..

Peter 11-06-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 41366)
szerintem az 50k heki az sokk:P
lejjeb kéne vinni:P
mondjuk 20-30k hekire:)
addig is lebontanának szerintem a gigaorik;)

szerintem még az is sok, az 5k talán ami reális lenne
bontsanak csak le, most ugy sincs semmi értelme azoknak az oriknak, vagy ha valaki tudja, mi az értelmük, kérem írja meg :)

hulla 11-06-2006 17:21

mert a top 30% az kb 1 milla pontnál is kezdődik, 900k és 1milla pont között pontosabban

Peter 11-06-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41367)
1 milla pont az 21k heki 98% folalkoztatottsággal /piacot nem számítva-márha használja vki.../ szal a 21k az akkor ideál:) eddig legalábbis, várnám a többi javaslatot, ez eddig a nagyoknak ok, kérdés h a kis orik 1700 hekiről felütik-e magukat eddig, vagy megunják és hagyják az egészet..

ezaz, tul sok az a 21k, föleg hogy nem tudod magad egészen addig ütéssel feltolni...

hulla 11-06-2006 17:22

peter ezt csak azért mondod mert neked nincs nagy orid ott:P

All times are GMT +1. The time now is 06:19.