Paliking |
11-29-2007 09:46 |
Quote:
Originally Posted by Xeper
(Post 138381)
Viszont egy nagyobb ország 15% -ának barakkosítása eleve sokkal több anyagot emészt fel hogy csatázhasson -egy A-s kláncsata esetén pl 1db 5k hekis törp vs 2db 2500 hekis esetén az 5k hekis lenne erős hátrányban ha a katonaigénye több lenne
|
Quote:
Originally Posted by Serg
(Post 138388)
Hmmm és mi van a nagy orik hátrányaival?Ne mindig csak az egyik oldalról nézzétek már a dolgokat!
|
Szerintem olyan megoldás nem lesz, ami mindenkinek jó. A felső korlátok egyértelműen a nagy oriknak kedveznek, az arányosan történő növelés pedig a kisebb és közepes méretű oriknak. Az A jelenlegi helyzetéből kiindulva azonban én inkább a kisebb és közepes orik felé billenteném a mérleget. Nemcsak azért mert a jelenlegi top tulajdonképpen még jó ideig elérhetetlen egyéniben és klánszinten is, és ezért kevéssé valószínű, hogy ide-oda kellene építgetnie a törpéiknek a bányáikat, hanem azért is, mert az ő tartalékaik össze sem hasonlíthatók azzal, mint amivel a kisebb klánok rendelkeznek.
Úgyhogy szerintem a 25%-os arány legyen a fedezés katonaigényéhez viszonyítva, felső korlát nélkül.
|