Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 14:43

Talán az elfek lelopják a varitoli felest. Optimális esetben 44% kocsma elég durva tud lenni egy tudós elfben.

(Természetesen csoportfüggő a buli, mint az már korábban is felmerült.)

Remedy 04-09-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169019)
Talán az elfek lelopják a varitoli felest. Optimális esetben 44% kocsma elég durva tud lenni egy tudós elfben.

(Természetesen csoportfüggő a buli, mint az már korábban is felmerült.)

Nemtom, jol szamoltam-e, nem ertek a tolikhoz, de 200 hekin a 44% kocsmas elfet megfog egy 25% kocsmas feles. Annyi pedig csak van benne...

(plusz szegeny elfunk nem tul eletkepes ezzel a 44% kocsmaval) :)
es ha nincs keszulije, hogy lopjon, szegeny elf? :)

webesc 04-09-2008 15:09

Gee Elf függő,nem bántsd a tolis elicsekjét.;)
:D

Kutyuleee 04-09-2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 169021)
Nemtom, jol szamoltam-e, nem ertek a tolikhoz, de 200 hekin a 44% kocsmas elfet megfog egy 25% kocsmas feles. Annyi pedig csak van benne...

(plusz szegeny elfunk nem tul eletkepes ezzel a 44% kocsmaval) :)
es ha nincs keszulije, hogy lopjon, szegeny elf? :)

Dehogynem életképes az;) csak a kóbor hullák vágnak be, és csak a full varik ártoznak, és azok egyre ritkábbak;):D én már leszoktam a 0barakkos elfről mondjuk, amióta kimiskárolták. a feleseket meg úgy jó lopni, amikor elszorták a készülijüket, esetleg még fel is feded hozzá és sima út.:D amúgy nem 25% az ha jól számoltam, max tisztánlátással, de azt a felesek nem igazán szokták felrakni:D

Valezius 04-09-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 169024)
max tisztánlátással, de azt a felesek nem igazán szokták felrakni:D

Akkor te elég buta felesekkel akadtál össze eddig :D

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 169025)
Akkor te elég buta felesekkel akadtál össze eddig :D

Semmi baj a 44% kocsmás elffel. Én elvagyok vele, köszönöm. :p:D (Na igen, a vak hullák néha bevernek, de azért pár toronyíj van bent, hogy 5-6 sereggel csak ne férjen be... :))

Egyébként akkor az én feles orijaim buták? :( Sosincs rajtuk tisztánlátás... Felesbe is befér 40% kocsma.... (jó több is, de így még védelme is marad egy icipici..) 40-es felesbe minek a tisztánlátás?

Amennyiben a varitoli feles úgy van elképzelve, hogy 25% templom 25% kocsma, akkor én arra se tennék tisztánlátást. Ha az ellenséges tolvaj varitoli, nem tud belopni. Ha full toli, akkor meg leszedem én, vagy a varisom a készültségét, és nem tud lopni. Tisztánlátást nem rakok felesbe.

(kivéve azt az toronyíj+elit félelf tábornokot... de az vicc volt! :D)

BigPi 04-09-2008 20:21

Az a gyanúm, hogy a varitoli félelf esetén max 16-17%-nyi templomra gondoltak. Hiszen az én 9%-os törpémet annak idején olyan szépen "" levarázslozták" ebben a csoportban.:D

[HTPA]GeeForce 04-09-2008 20:28

:D
*rövid*

Druida 04-09-2008 23:10

szerintem a feles alapból nem jó. nagyon könnyen lehet ártani neki, pár miliárdos tartalék kell az üzemeltetéséhez :)
nekem egyszer volt felesem, egy notanyás tolivari, (pont annyi tolival hogy senki ne tudjon lopni, ha tiztánlátás, és faji, is fent van) na az elég szépen működött :)
bár egy full vari be tudta ártózni de 4ben már olyannal se találkoztam :P
szal ha félelf akkor notanyás, és tolivari szerintem :)

Valezius 04-09-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169034)
Egyébként akkor az én feles orijaim buták? :( Sosincs rajtuk tisztánlátás... Felesbe is befér 40% kocsma.... (jó több is, de így még védelme is marad egy icipici..) 40-es felesbe minek a tisztánlátás?

Amennyiben a varitoli feles úgy van elképzelve, hogy 25% templom 25% kocsma, akkor én arra se tennék tisztánlátást. Ha az ellenséges tolvaj varitoli, nem tud belopni. Ha full toli, akkor meg leszedem én, vagy a varisom a készültségét, és nem tud lopni. Tisztánlátást nem rakok felesbe.

(kivéve azt az toronyíj+elit félelf tábornokot... de az vicc volt! :D)

A tisztának nem látom olyan hátrányát, ami miatt spórolni kéne vele, akkor meg minek.

All times are GMT +1. The time now is 23:15.