![]() |
Talán az elfek lelopják a varitoli felest. Optimális esetben 44% kocsma elég durva tud lenni egy tudós elfben.
(Természetesen csoportfüggő a buli, mint az már korábban is felmerült.) |
Quote:
(plusz szegeny elfunk nem tul eletkepes ezzel a 44% kocsmaval) :) es ha nincs keszulije, hogy lopjon, szegeny elf? :) |
Gee Elf függő,nem bántsd a tolis elicsekjét.;)
:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként akkor az én feles orijaim buták? :( Sosincs rajtuk tisztánlátás... Felesbe is befér 40% kocsma.... (jó több is, de így még védelme is marad egy icipici..) 40-es felesbe minek a tisztánlátás? Amennyiben a varitoli feles úgy van elképzelve, hogy 25% templom 25% kocsma, akkor én arra se tennék tisztánlátást. Ha az ellenséges tolvaj varitoli, nem tud belopni. Ha full toli, akkor meg leszedem én, vagy a varisom a készültségét, és nem tud lopni. Tisztánlátást nem rakok felesbe. (kivéve azt az toronyíj+elit félelf tábornokot... de az vicc volt! :D) |
Az a gyanúm, hogy a varitoli félelf esetén max 16-17%-nyi templomra gondoltak. Hiszen az én 9%-os törpémet annak idején olyan szépen "" levarázslozták" ebben a csoportban.:D
|
:D
*rövid* |
szerintem a feles alapból nem jó. nagyon könnyen lehet ártani neki, pár miliárdos tartalék kell az üzemeltetéséhez :)
nekem egyszer volt felesem, egy notanyás tolivari, (pont annyi tolival hogy senki ne tudjon lopni, ha tiztánlátás, és faji, is fent van) na az elég szépen működött :) bár egy full vari be tudta ártózni de 4ben már olyannal se találkoztam :P szal ha félelf akkor notanyás, és tolivari szerintem :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:15. |