Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az Ember Faj Újászületése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1962)

Merengő 08-02-2011 12:32

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 291025)
Paladin, meg Barbár... mik ezek akkor?
Lényegében már új fajok.
A fölényeskedő hangnemedből meg vegyél vissza légy szíves...!

semmi személyeskedés nem volt benne egyszűren közöltem rotcsa hozzászólásairól a véleményem.

Rotcsa 08-02-2011 14:11

Fölösleges álmodozni, nem lesz se barbár, se papladin, se táltos, se mágus, sem sámán, se semmi.
A KÉRDÉS az, h kell-e új faj, vagy kell-e újraéleszteni egy fajt, érted, Pool??! Merengő, neked is leesett?!
A válasz : NEM.
Mégpedig nem azért, mert "nincs értelmes javaslat"(by Pool), hanem azért, mert jelenleg az a startégiai mozgástér, amit a meglévő fajok alkotnak, elegendő. (Ati legalábbis mindig erre utal)

Merengő, a kommented szőrszálhasogatás volt, buta és fölényes. Nekem meg ez a véleményem.

Pool 08-02-2011 14:22

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 291030)
Fölösleges álmodozni, nem lesz se barbár, se papladin, se táltos, se mágus, sem sámán, se semmi.
A KÉRDÉS az, h kell-e új faj, vagy kell-e újraéleszteni egy fajt, érted, Pool??! Merengő, neked is leesett?!
Mégpedig nem azért, mert "nincs értelmes javaslat"(by Pool), hanem azért, mert jelenleg az a startégiai mozgástér, amit a meglévő fajok alkotnak, elegendő. (Ati legalábbis mindig erre utal)

Merengő, a kommented szőrszálhasogatás volt, buta és fölényes. Nekem meg ez a véleményem.

Miért kellene átvenni más játékokból bármit is? Ha játszani akarsz paladinnal, menj travianozni, ha mágussal akkor S&F-ozni stb...
Értelmes ötlet amúgy tényleg nem volt egy sem, csak ezek a hülye koppintások...
Te nem értetted meg elsőre, hogy nem lesz egyelőre a fajoknál semmi újítás és erre mint valami kis hülyegyerek, ezt írtad:

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 290992)
Na, skacok:
Hallottátok Ati papát, mars a szobátokba, a mesedélutánnak vége, a maci köpött, Ti meg álmodjatok másról:D

Jah, a másik meg, nem biztos, hogy jó dolog, ha velem elkezdesz kötekedni...

Merengő 08-02-2011 14:28

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 291030)

anélkül, hogy tudnám ki vagy, és tudnám mióta játszol kb azt látom rajtad, hogy alapos rálátás és hozzáértés nélkül szeretnél egyszerre mindent "jobbátenni".

Rotcsa 08-02-2011 14:33

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291032)
Miért kellene átvenni más játékokból bármit is? Ha játszani akarsz paladinnal, menj travianozni, ha mágussal akkor S&F-ozni stb...
Értelmes ötlet amúgy tényleg nem volt egy sem, csak ezek a hülye koppintások...
Te nem értetted meg elsőre, hogy nem lesz egyelőre a fajoknál semmi újítás és erre mint valami kis hülyegyerek, ezt írtad:

Jah, a másik meg, nem biztos, hogy jó dolog, ha velem elkezdesz kötekedni...

Valahogy nagyon nem értesz...
Én nem akarok fajokat sem újraéleszteni, se sem koppintani, sem kitalálni.
Nem értem miért gondolod?
Miért kéne átvennünk?
Miért kéne travianoznom, vagy S&F-eznem? (mellesleg azt se tudom mi az)
Nekem most jó így, ez a része a játéknak, ahogy most van.

Fenyegetni meg fenyegess mást, hagyj engem békén.

Ati 08-02-2011 14:36

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 291034)
Én nem akarok fajokat sem újraéleszteni, se sem koppintani, sem kitalálni.

???

Akkor miért lett ez a téma előszedve? A téma az ember újjászületéséről szól. Ha ezt nem akarod, akkor...... ?

Próbáljunk meg csak a témához hozzászólni. Ha nincs hozzá semmi értelmes javaslat, akkor szétoffolni nemcsak felesleges, de a fórumról való kizárást is maga után von.

Köszönöm.

Tsobi 08-02-2011 19:02

A topic nevét "ÚJJÁ" lehetne éleszteni? Elég zavaró.

Rotcsa 08-04-2011 00:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 291035)
???

Akkor miért lett ez a téma előszedve? A téma az ember újjászületéséről szól. Ha ezt nem akarod, akkor...... ?

Nem én szedtem elő. Előbb mint láthattad megkérdeztelek, hogy mi a Hódító jövőbeli elképzelése ezzel a fajjal....

Én azt nem értem, ha nem megalapozott a célja ennek a témának, akkor miért nincs még zárolva? (Mint írtad konkrét célt nem látsz benne)

Pool 08-04-2011 00:16

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 291113)
Nem én szedtem elő. Előbb mint láthattad megkérdeztelek, hogy mi a Hódító jövőbeli elképzelése ezzel a fajjal....

Én azt nem értem, ha nem megalapozott a célja ennek a témának, akkor miért nincs még zárolva? (Mint írtad konkrét célt nem látsz benne)

Ha még jobban szétoffolod, lehet, zárolás lesz, de nem a témának :)

-Fegya- 08-04-2011 07:48

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 291114)
Ha még jobban szétoffolod, lehet, zárolás lesz, de nem a témának :)

Hanem Neked ? :)

All times are GMT +1. The time now is 15:47.