![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az offomat töröltem is, de komolyra forditva a szót, Wand ötlete jól hangzik, de egyetértek Atival, hogy véges sok kérdést, be lehet tanitani a programmal.
|
én inkább írogatok óránként csak ne tudjanak scriptelni:)
de ha van más megoldás is az még jobb.. Lassan a wap elavult nem, Igaz én használom mert utálom a mini operát deha ezaz ára akkor vállalom:) |
Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?
Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script... Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel... Legyen kód amikor van még 50 percem bármit tennem... |
legyen utóellenőrzés
Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?
Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script... Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel... Legyen kód amikor van még 50 percem bármit tennem... |
Quote:
ha távol után 10 perccel kérdezel, annak nem sok értelme van;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:10. |