Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Kutyuleee 07-26-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 112081)
De akkor te eddig is így csináltad nem változik semmi.

Viszont akik eddig naponta 2-szer néztek be wapról, és mostmár 10-szer, (persze nem egy nap alapján dőlhetne el a dolog) akkor már van egy gyanú, amihez márcsak bizonyítékot kell rendelni.

Hát akkor én is gyanusitott lennék:D az elmult pár napban jóval többet néztem be wapról mint eddig, mert egyáltalán nem jutottam géphez.

Redback 07-26-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112089)
Hát akkor én is gyanusitott lennék:D az elmult pár napban jóval többet néztem be wapról mint eddig, mert egyáltalán nem jutottam géphez.

Nah akkor gyorsan szerezz szöviket anarchban! :D

Valezius 07-26-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112089)

Nyilvánvaló, hogy a gyanusítottak köre szélesebb a tettesekénél ;)

Redback 07-26-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 112120)
(ugyanmár, ha átrakják mind a 2000multis orim, akkor minek oda szövi???:p)

Jah értem....Akkor nem kell szövi.:D

Kutyuleee 07-26-2007 12:11

Az offomat töröltem is, de komolyra forditva a szót, Wand ötlete jól hangzik, de egyetértek Atival, hogy véges sok kérdést, be lehet tanitani a programmal.

LotR 07-31-2007 22:00

én inkább írogatok óránként csak ne tudjanak scriptelni:)

de ha van más megoldás is az még jobb..

Lassan a wap elavult nem, Igaz én használom mert utálom a mini operát deha ezaz ára akkor vállalom:)

bomberhopper 07-31-2007 22:45

Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?

Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script...

Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel...

Legyen kód amikor van még 50 percem bármit tennem...

bomberhopper 07-31-2007 22:46

legyen utóellenőrzés

Miért nem csináljuk a számbeírós ellenőrzést a távolbalátás után ÉS/VAGY körváltás után mondjuk 10 perccel?

Így senkit nem zavar, be lehet lépni, ha meg nem tudsz kilépni, akkor bukik a script...

Ne fogadjuk el, hogy mások csalnak, mert kényelmetlen az ellenőrzés időpontja... egyeztessünk időpontot a nem csaló többséggel...

Burning 08-01-2007 07:51

Quote:

Originally Posted by bomberhopper (Post 113918)

ööö...nem vagyok annyira tisztában ezekkel az infromatikai dolgokkal, de szerintem minden scriptet használó letojná, hogy a scriptje ki lép-e vagy sem, neki a távol és egyebek a lényeg...ráadásul még gyanús se lesz attól, hogy nem lép ki, mert hát lehet a sima ember is ott maradna.
ha távol után 10 perccel kérdezel, annak nem sok értelme van;)

Kutyuleee 08-01-2007 07:53

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 113958)
ööö...nem vagyok annyira tisztában ezekkel az infromatikai dolgokkal, de szerintem minden scriptet használó letojná, hogy a scriptje ki lép-e vagy sem, neki a távol és egyebek a lényeg...ráadásul még gyanús se lesz attól, hogy nem lép ki, mert hát lehet a sima ember is ott maradna.
ha távol után 10 perccel kérdezel, annak nem sok értelme van;)

pontosan a script lényege, hogy jelez. Így géphez fogsz ülni, és tudod azonositani. ha meg nem jutsz géphez, akkor hiába a scriptelés, nem tudsz majd semmit tenni...:D

All times are GMT +1. The time now is 03:10.