Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Linkek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1921)

Andrew 08-16-2011 13:26

Nem is vagyunk rosszak.
Már beleférünk a hivatásos kategóriába :D Red meg bőven :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 291594)
"It would take a desktop PC
About 6 noventrigintillion years
to hack your password"

Szerintem ilyen időegység nem is létezik... :D

Csak úgy ebből azt felejtik ki, hogy ezzel párhuzamosan a számítástechnika is fejlődik :D

Redback 08-16-2011 13:28

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 291591)
Én csak sokat beszélgettem... :D

mikor elsőben kezdtük a gépírást, már nagyjából ment a 10 ujjas gépelés, csak tökéletesíteni és gyorsítani segített az a két év :)

vityu 08-16-2011 13:34

You type 231 characters per minute

:o elég gyér.

Andrew 08-16-2011 13:35

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 291596)
mikor elsőben kezdtük a gépírást, már nagyjából ment a 10 ujjas gépelés, csak tökéletesíteni és gyorsítani segített az a két év :)

Nem tudom pontosan melyik ujjat mire kell használni, de ahogy nézel én is használom mindet :D Mondjuk a hüvelykujjaimat egészen ritkán, akkor is csak space-hez.

Redback 08-16-2011 13:38

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 291601)
Nem tudom pontosan melyik ujjat mire kell használni, de ahogy nézel én is használom mindet :D Mondjuk a hüvelykujjaimat egészen ritkán, akkor is csak space-hez.

http://www.gepokt.hu/letoltes/bill.jpg

Azt hiszem nekünk is így tanították, de én olykor olykor eltérek ettől :) pl a z betű nekem jobban kézre esik bal kéz mutatóval :)

vityu 08-16-2011 13:38

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 291601)

Mert azt csak ahhoz kell ;)

Andrew 08-16-2011 13:44

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 291602)
Azt hiszem nekünk is így tanították, de én olykor olykor eltérek ettől :) pl a z betű nekem jobban kézre esik bal kéz mutatóval :)

Úúúú, én elég hektikusan gépelek :D elég nagy az átfedés, hogy melyik billentyűt melyik ujjal ütöm le - főképp azzal, amelyikkel éppen kényelmesebb/közelebb van :p
Lehet, kicsit jobban oda kellene figyelnem - van amikor nagyjából e szerint gépelek, de ha valamiért az egyik kezemet odébb viszem, akkor változik minden :D

Von 08-16-2011 16:59

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 291587)
Húúú mit találtam :D

Tesztelheted, hogy milyen gyorsan gépelsz :) Egészen sok nyelven :D
Ki lehet próbálni, hogy milyen nyelven milyen gyorsan gépelsz - érdekesség, hogy magyarul majdnem kétszer olyan gyorsan gépelek, mint angolul.

A magyar átlagosan 380 karakter/perc sebességgel megy, kár, hogy nem tudom, hogy ezt mit jelent :D
Az angol meg 260/perc körül... szóval másfélszer gyorsabb a magyar.

Kipróbáltam én is, vicces. Sosem tanultam gépírást, így ennek megfelelően csak 313 lett a magyar, 5 hibával. Az angol meg 302 lett, nulla hibával, szinte jobb mint a magyar. Aztán kipróbáltam az észtet (nem tudok fél szót sem), az 258 lett, 10 hiba (nagyrészt mert nincs olyan betűnk amit írni kellett volna), majd a hollandot, ami 263 lett, 5 hibával. Érdekes

Von 08-16-2011 17:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 291593)

Ezt viszont nem értem, valaki komolyan beírja a jelszavait egy ilyenbe? Mert akkor erre komoly bizniszt lehet építeni...

Ati 08-16-2011 17:14

Quote:

Originally Posted by Von (Post 291611)
Ezt viszont nem értem, valaki komolyan beírja a jelszavait egy ilyenbe? Mert akkor erre komoly bizniszt lehet építeni...

Nyilván nem a valós jelszavadat írod be, csak valami hasonlót, hogy az milyen erős. Ha az a jelszavad, hogy alma, akkor beírod, hogy körte, és máris jót szórakoztál. :)

All times are GMT +1. The time now is 06:31.