Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1612)

Synkel 08-12-2007 08:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 117052)
ööö értelemszerűen a többi helyet tölteném meg előb utánna az íjakat...a 3 napot, elfelejtettem 3-mal szorozni:o
a gnómnak, amivel lennék 75 fér egy házba, és mint mondtuk előrébb, ez durván van átváltva...de 156 emberen nem fogok vitatkozni, mivel az a 15 kati nem hiszem, hogy annyit jelent.
ööö...ha én lassúba játszok, akkor az azt jelenti, hogy nem tudni mikor lépek be, szóval elhet 24 körönte:eek: és 24 körös orit nincs kedvem tartani, akkor már legyen tanyás;)

Pedig az a 156 ember igenis lényeges. Az több mint két egész ház, főleg ha óriással vagy, és ha pakolod a sziesztát is, megvédhet attól, hogy kilopják az embereidet, így aztán mind a 20 barakkod működni fog. Meg persze a templom és a kocsma is.
Hogy ti milyen hülyeségeken bírtok vitatkozni..:D:D:D:D

Burning 08-12-2007 09:05

mondjuk azt én se értem miért vitatkozunk...harcosok idejött és elkezdett magyarázni, szerintem helytelenül, de majd megyek apucihoz megkérdezni, hogy az úgy korrekt-e:D
amúgy Harcosok elolvastad a topic utsó 3 oldalát, mert az semmi másról nem szólt csak a hülyéskedésről, erre te ide jöszz és hót komolyan elkezded megyarázni, hogy ez hülyeség az, hülyeség...itt rontottam én el, erre nem azt mondtam, hgy ja annak is szántam, hanem vitába keveredtem veled, ami egy elég sz@r dolog, mert szereted a dolgokat úgy csavarni, hogy a másik inkább igazat ad neked és otthagy:(

Andrew 08-12-2007 12:12

nehogy má' abbahagyjátok :eek:
nekem annyira tetszett, így kora reggel jót tett egy kis röhögés :D:D

J.Ati 08-12-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 117105)
nehogy má' abbahagyjátok :eek:
nekem annyira tetszett, így kora reggel jót tett egy kis röhögés :D:D

Ezek komoly dolgok voltak ne röhögj rajtuk;):D

Ja és a lassú csopi jó csopi;):)

Valezius 08-12-2007 12:23

Harcosok idősebb, mint Burning? :eek::eek::eek:

Burning 08-12-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 117112)

nem tom, de az alapján amit írt, úgy veszem ki igen:)
amúgy Vale mint már mondtam tán csak Redback fiatalabb nálam:o:o:o

Synkel 08-12-2007 12:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 117112)

Monjuk ez engem is meglepett, de erre nem akartam külön kitérni:)

Burning 08-12-2007 12:38

most nemtudom, hogy harcosok lenne ennyire fiatal, hogy gáz, hogy nála fiatalabb vagyok, vagy nem hittétek, hogy fiatalabb vagyok:confused:

Burning 08-12-2007 12:45

amennyiben a forrásom megbízható, akkor harcosok nem idősebb nálam, vagy legalábbis sokkal biztos nem.

Andrew 08-12-2007 12:46

nyehehee, 19 nap van Burning javára, ha minden igaz :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 19:19.