![]() |
Quote:
0 épfenntartási ktsg.- minimális segítség kérdés legyen, ne bonyolítsuk ezzel is ? - 90% építési ktsg- minimális segítség, helyett legyen 50% -20% nyers igény- komoly segítség, 10 v 20% legyen Erről írjatok érdekelne még sok embernek a véleménye , most nem kezdem el sorolni a neveket :) |
Nekem tetszik Pax személyisége. Egy zöld erejéig :)
-Mármint ha tudnék adni- |
Quote:
Erről vélemény? Egyszerű javaslat: 0 épfenntartási ktsg.- minimális segítség kérdés legyen, ne bonyolítsuk ezzel is ? - 90% építési ktsg- minimális segítség, helyett legyen 50% -20% nyers igény- komoly segítség, 10 v 20% legyen Erről írjatok érdekelne még sok embernek a véleménye , most nem kezdem el sorolni a neveket |
Quote:
DE szerintem sznesebbé tenné a játékot egy olyan szem, ami nyersit ad vissza, márpedig ha ez beerül az már nem fog :) (Ahogy 2tekercses se lesz) Úgyhogy nem fogom ellenezni a javaslatot, de támogatást se várj :D |
Quote:
Esélytelen és gondolom bonyolult is lenne.... DE köszönöm a véleményed. |
Quote:
A stabilabb épület részéről persze lemondtam. |
ilyen nem volt
|
Én az építészt támogatnám, ha:
1; Adna épületvédelmet, mint a túlélő a személyi védelmet. és/vagy 2; Kevesebb fentartási költséget jelentene. De baromi jó ötlet lenne bevezetni |
Erről vélemény?
Egyszerű javaslat: 0 épfenntartási ktsg.- minimális segítség kérdés legyen, ne bonyolítsuk ezzel is ? - 90% építési ktsg- minimális segítség, helyett legyen 50% -20% nyers igény- komoly segítség, 10 v 20% legyen Szerintem egy ilyenre lenne a legtöbb esély... persze az épületvédelmes dolog se lenne rossz.. |
Quote:
On: Én az épületvédőset támogatnám, és úgy, ahogy yenkie mondta és/vagy fenttartási költségcsökkentés. |
All times are GMT +1. The time now is 23:03. |