![]() |
Quote:
|
de, 4.edik szinten csak 1 ország lehet
mondjuk van 5.szinten egy országom, azzal fellépek a 4.ikre. Inditok egy újat az 5.iken, azt összekapcsolom a 4.iken lévő országommal. Addig nem léphetek fel az 5.szinten lévő országommal, amíg van a 4.ik szinten országom. vagyis a 4.ik szinten is csak 1 országom lehet (természetesen most is normális csoportról van szó) vagy valamit félreolvastam? :D |
Quote:
Szabály szerint: csoportonként 1orid lehet, és ötödiken összesen egy (normálban) Ha még kérdésed van, nyiss neki egy topicot a segítség kezdők részben ;) |
Nem sok hasznát láttnám,aki komolyan vesszi az ugyis tujda h mikor mi van,aki meg napontna 1-2x csak benéz annak meg tökmind1:p :p De kinek ,h a lényeg h ki lehesen lőni:rolleyes:
|
Quote:
Aki nem folyamatosan a gép előtt ül az attól még rendes hódítós, és neki sem mindegy. Itt különben nem erről van szó, hanem arról, hogy hasznos lenne-e? Én 4 orit vezetek és rendszeresen be vagyok jelentkezve. Én tudnám értékelni. |
Én is nagyon jó 5letnek tartom!:D;)
|
Szerintem remek ötlet!!!
Szívtam már meg a körváltásos piacozással... igen kellemetlenül érintett. :( (de ugye olyan bazi nagy Főmenü felirat nem lenne, mint a képen? :D) |
sztem is jo 5let. a kovi frissiteskor mehet bele. ;)
|
Quote:
Ez éppenséggel egy olyan eleme a játéknak, ami tavaly augusztus óta bent van. :) Kis felbontás mellett nem látszik, hogy ne foglalja a helyet, de nagyob felbontás mellett szépen tördeli a menüt. |
hasznos lehetne minden szintlépésnél, valamint a piachoz is segítség lenne támogatom
|
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |