![]() |
Quote:
|
Fuji nálam alapból nem játszott...
az IBM-et meg fizesse meg aki tudja vagy a munkáltató:p |
Szakik segítségét kérném!
Egyre nagyobb szükségem van egy laptopra, viszont feleslegesnek érzek egy erős gépet (nemis futná rá mostanság) mert a PCm minden igényt kielégít azon kívül hogy nem mobilis :) Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e használt cuccot venni, hol lehet/érdemes ilyet egyáltalán? Nekem összvisz böngésző meg skype kéne hogy fusson, semmi más az égvilágon :) |
Én is megkérdezem a hozzáértőket... Van egy laptopom, nagyon régi, nagyon lassú, nagyon kevés memóriával. A windows betöltési ideje kb 10 perc. A következő hónapokban szeretném a szokásosnál aktívabban használni, viszont ilyen sebesség mellett ez erősen problémás. :)
Érdemes-e, és LEHET-E ezeket bővíteni? Procit cserélni, memót bővíteni jelentős mennyiségben (most 128M van benne, minusz a videómemória, el lehet képzelni, hogy egy XP mit csinál... ;)). Ha igen, akkor hol, és kb mennyibe kerül egy minimum 1G memóriára való bővítés, valami legalább 2 gigás laptopos procival? |
Quote:
Ezeket Te is tudod cserélni (megúszod a szervíz munkadíjat), legrosszabb esetben csavarhúzó használattal, darabokra szedve a gépet :) |
Quote:
|
Quote:
Nincs rajta valami típusszám? Gericom igazából nem gyártott noteszt, ki kéne nyomozni, ki az igazi gyártó. |
Quote:
|
Quote:
Annyi biztos, hogy 2 gigás procit nem tudsz bele tenni, ebbe még P3-ak mentek. 128MB (removable), 1GB max, 2 ports. Elvileg 1GB oké. |
Quote:
Hardver barkácsolás terén leragadtam ott, hogy 486-os. :) |
All times are GMT +1. The time now is 09:19. |