![]() |
Quote:
a hsz nagyrésze nem első szám első személyben íródott, tehát nem is neked szól (igaz másnak sem csak álltalánosságban) amúgy bocs mindenkitől a szét offolásárt :) |
A szavazás ki lesz írva valamikor is?
Egy ajánlat:Akinek van javaslata a szavazásra egy adott formában megírja és Arra kiteszi azt majd és mi eldöntjük h mire szavazunk,és ne Arrakis tartson előrostát ,mert ez még megbezsélés!Sztem ez így lenne fair! Arrakis,Arwyl,Norb stb irja le a javaslatát utoljátra ahogy érzi,ugy h mindneki megértse és rakjuk ki szavazásra mert megitn elcsuszik a topik a fedezgetös részbe .... |
Egyetértek Cybyvel. Akinek értelmes javaslata volt, szedje össze, és próbáljuk meg nem offolni, és nem fedezős topicot csinálni ebből is.
|
Cyby, nyugalom, nem fogok egy javaslatot sem azért kizárni, mert nekem nem tecc.
És igen, várom, hogy mindegyikre legyen vmi kidolgozás, mert maga az ötlet kevés. (perpill 8 - 9. pont) Verziók kb: 1. Minimum föld 2. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld 3. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz (minél több időt vagy vkivel egy szöviben, úgy nő az érték, minél többet töltötök külön, úgy csökken vissza, szintenként stornozva, érvényes az összekötésekre is) 4. Anarchista csoportba áthelyezés a support által szabálytalannak ítélt sorozatütésekért 5. J.K.SZ. bejelentő 6. Újrázási lehetőségek lekorlátozása (összesen kettőre: 4. szinten 1, s 2. szinten még 1) 7. Földvesztés (3600 top kör után körönként 1 heki) 8. Katmorálromlás ( ennek a mértékét még nem tudjuk) 9. Gyújtogatás erősödése (ennek a mértékére is várnék elképzelést) |
A végleges javaslatom a következő:
1. verzió az elmondottak alapján számokkal kiegészítve, eltekintve a saját ötletemtől ami földvesztéssel jár. - Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld bevezetése - Gyújtogatás erősödése a következők szerint: 1800 és 5399 kör között 200 körönként nőne 1-el. (1800-1999: 1 2000-2199: 2, stb.) 5400 felett 100 körönként nőne +1-el a körönként felgyújtott házak száma. 2. verzió: 5400 (3600-ról megemelve) TOP30% kör felett körönként 1 hektárral csökkenne a terület. |
Arwyl első ötlete nekem tetszik. De gondolkodtam hogy hogyan fogják kicselezni. egyszerűen megoldható:) mindenesetre mégegy kis nehezítés, szal támogatom, kiegészítve a baráti malusszal. Az újrázás korltozása sztem meg már más téma.
|
Én a második verzióval értek egyet,de ezért mind a 2t be kellene irni a szavazásba és h a nagyközönség véleménye döntsön....mert lehet h a 2es 1-2embernek durvade mi is had szavazzunk ahogy nekünk jól esik!
|
Quote:
6500-nál 30 7500-nál 40 8500-nál 50 ház/kör Aki bírja áldásom rá! Tatson +ba házat és pl. ha egy törpéről van szó 8500 körnél durván 500 fa/500agyagbányája csak az újjáépítéshez termel. (habár nem tudom mekkora ori kell ahhoz hogy összejöjjön 500 fa/agyagbánya belé, és ha véletlenül ebből van hiánya, mehet a piacra venni, vagy ha ott sincs akkor vége a dalnak) Valószínűleg lesz nyeresége még mindig, ha elég magasan van, de nagyságrendekkel kevesebb. Általában mindent ki lehet játszani valahogy. Kíváncsi lenneék te mire gondoltál a kijátszhatóságával kapcsolatban. |
Quote:
|
Quote:
Az 5400kör még igy is sok sok lére elég én a 4000et támogatnám de ha 5400lesz akkor ámen arra...és igen ha egymást ütik akkor már csak csak lebuknak |
All times are GMT +1. The time now is 09:16. |