Kutyuleee |
02-09-2007 12:31 |
Quote:
Originally Posted by skiti
(Post 72555)
empty...
belegondoltál mi lenne ha teljesülne a nagy álmod és mindenki eladásra tenné ki a tekijét katincsát például?
mondjuk csopinként 100 ori 2-5 milla tekit koponyánként...
vagy pár 100k katincsot fejenként
persze, szerinted folyamatosan forogna a zsé, de ez hülyeség.
olyan infláció-gerjesztő hatása lenne hogy befulladnának az orik
100 aranyas teki pár ezer aranyas egységek.
mert hiába teszem ki ott ahlol mondjuk 2500 arany a teki 2450-ért, az x milla tekimet
ven rajtam kívül 100 mókus akinek szeintén sok van és ha el akarják adni akkor alámpakolnak.
a piaci árak azért normálisak mert beállt egy egyensúly, hogy kb melyik csopiban mekkora kereslet van adott cikkre, és ehhez képest mennyit szánnak eladásra, te megszüntetnéd a keresletet és emelnéd a kínálatot, gondold már végig!
kutyuleee...
az oriban elférű pénz már limitálva van.
limitálni akarod azt is hogy kinek mennyi tarcsija lehet max?
akkor már csináljunk olyat hogy mindenkinek egyenlő legyen a vagyona nem?
azt a rendszert hogy is hívják...?:D
|
a mai helyzetből kiindulva Magyar köztársaság... mindenkinek ugyanannyi a vagyona... szinte semmi:mad:
amúgy meg én már áttértem arra hogy a játék gondolkodás módjába illene bele a dolog...fentebb a súgóval indokoltam... bármennyi tarcsit tarthatsz, csak max másban...:D
Quote:
Originally Posted by empty
(Post 72509)
J
...Az hogy szeretitek a pénzt az eddig is teljesen nyilvánvaló volt, ha így változna a piac ugyanannyi, ha nem több lehetőségetek lenne gyarapítani a vagyonkátokat.
Elvenni másoktól viszont könnyebb lenne, hiszen nem biztos hogy mindig el tudja költeni a pénzét.
|
Skitinek igaza van az inflációval:D (végre látom eredményét az unalmas közgáz előadásoknak)
emelett márcsak azért nincs igazad,mert ez hülyeség... ha pénzt akarsz akkor dolgozz meg érte!!! nekik sok munkájuk van abban a tőkében... akkor neked is legyen!
és tény nem ez az első topic ami a végén az óriási pénztermelő "mamut vállalatok" visszaszoritása felé kezdett törekedni... mert egy idő után irritáló hogy pár k kört fent vannak... föld lead... restart föld vissza és fel az égig megint és leginkább azért is mert a legtöbbjük jksz-ekkel jutott oda ahova jutott...
|