Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

TDK 01-23-2007 20:31

nem mondom általában akkora összeg áll egy ilyen ori rendelkezésére, hogy nehéz az oriját harcképtelenné tenni, hiszen ami leég rögtön ujjáépül, és a katit is van miböl potolnia.

Viz 01-23-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68798)
nem mondom általában akkora összeg áll egy ilyen ori rendelkezésére, hogy nehéz az oriját harcképtelenné tenni, hiszen ami leég rögtön ujjáépül, és a katit is van miböl potolnia.

Bocsi, szerinted az ilyen sírni fog hogy bántanak?
U.I:
Aztán nehoy a végén még ti jelentsetek:D

Debil 01-23-2007 20:34

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez eddig mind rendben van amit leirtatok: Érvek-ellen érvek!De akkor mi a helyzet,ha ártózással teszik tönkre az orimat?Már volt rá példa!Hetekig nyomták rám a szárazat,és a vihart!Fogalmam sem volt róla hogy ki,és miért!Ujráztam,feljutottam megint ugyan oda,és ujra kezdődött!Ekkor már töröltem!Ilyenkor mi a helyzet?Jelentsek mindenkit,aki a varázslat távjában van?Esetleg könyörögjek a fórumon?

Tami 01-23-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68796)
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?

Hmm sztem más is tudja 60-65% barakkal nyomni nem kell ahoz a topklánba lenned sztem ezt páran már bizonyitották A ba és kaptak pofonokat de egyet se hallottam sírni érte....

Viz 01-23-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Debil (Post 68801)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
Ez eddig mind rendben van amit leirtatok: Érvek-ellen érvek!De akkor mi a helyzet,ha ártózással teszik tönkre az orimat?Már volt rá példa!Hetekig nyomták rám a szárazat,és a vihart!Fogalmam sem volt róla hogy ki,és miért!Ujráztam,feljutottam megint ugyan oda,és ujra kezdődött!Ekkor már töröltem!Ilyenkor mi a helyzet?Jelentsek mindenkit,aki a varázslat távjában van?Esetleg könyörögjek a fórumon?

Le van írva hogy az ártózás is az.
Biztos lesz mód rá hogy ezt jelenthessed, és az adminok könnyen megvizsgálják h ki az.

Synkel 01-23-2007 20:39

TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?

Ati 01-23-2007 20:44

Quote:

Originally Posted by TDK (Post 68796)
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?

5. szintről esett eddig főként szó, mivel ez leginkább ott jellemző. Nem tudok olyan 1/A-s esetről, ahol olyan szinten ellehetetlenítették volna valaki játékát, hogy lehetetlenség lett volna folytatni. Ott ha a fél országot leütöd róla, akkor is fel lehet állni, így nemigen tudom azt elképzelni, hogy az A-ban találkozzunk ilyesmivel.

laziga 01-23-2007 20:44

GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit :D )

Synkel 01-23-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68810)
GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit :D )

Én általában egyet szoktam veled érteni, de ez most egy nagy marhaság. A tolis lop 5 körről, aztán mikor 2 körön belül van, és nekimegyek, bocsánatot kér mindenért. Ugyan korábban több 10 milla értéktől megfosztott, de hát istenem, van ilyen...? Ne már

Ati 01-23-2007 20:47

Quote:

Originally Posted by Debil (Post 68801)
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!

Ez már stratégiai kérdés, erről más topicocban volt szó: derítsd ki ki az, és utána tedd meg a megfelelő lépéseket. Stratégiákról más témákban lehet bővebben beszélgetni.

All times are GMT +1. The time now is 11:38.