Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kis felfedezés módosítás! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1312)

Alba 02-13-2007 15:16

Persze hogy az volt.De láttál te olyat hogy nem volt benne íjjász?Én lennék a legjobban meglepve.
DE most nem az a lényeg hogy az én törpém hogy állt.

Synkel 02-13-2007 15:17

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 73609)
az sem megoldas, hogy egy torpe osszegujtson egy adott pillanatban 50%nyi banyat, arra gondolva hogy aztan majd ut, es megno akkorara hogy abbol az 50%bol 20% lesz... mert az tenyleg nem fog megallni a laban. egy egyseges ujitast kell kitalani, ami ugyanolyan 200 hekin, 2000 hekin, 10.000 hekin, vagy akar 30.000 hekin is. ezert ha most szavaznom kene, azt a javaslatot valasztanam, hogy minden fajnak a teruletebol elfoglalt banyak szazalekanak a ketszeresevel olcsobban fedezhessen. szerintem ez a legjobb javalat eddig...

A fedezéssel kapcsolatban nekem is ez tetszett a legjobban, főleg mert nincs kivételezve a törpékkel. Ha valaki más fajjal akar bányát tartani, vonatkozzon rá is.
Elismerem a megvédés télleg nem ennek a topicnak a témája.

Deni 02-13-2007 15:19

Én is azt a javaslatot támogatom.
Törpének nem több védelmet kell adni, hanem könnyebb fedezést.. és így a bányák arányában csökkenteni a fedezés terheit szerintem kifejezetten barátságos megoldás.. és pozitív, hogy nem csak a törpére vonatkozik, hanem globálisan minden fajra..

Alba, sry:o

Alba 02-13-2007 15:26

Azt hiszem én elmondtam amit gondolok még ha szűklátókörű is vagyok.

nem szajkózom tovább :)

bocsika

Kisbér 02-13-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73615)
Azt hiszem én elmondtam amit gondolok még ha szűklátókörű is vagyok.

nem szajkózom tovább :)

bocsika

Mondjuk azt még mindig nem mondtad, hogy támogatod-e azt a javaslatot, miszerint a bányák területből elfoglalt%-ban valamilyen módon olcsóbb legyen a törpék, és minden más faj fedezése?
Mert ez a fő kérdés, nem az, hogy leütik-e majd onnan, vagy sem :D

Alba 02-13-2007 16:02

Azt hogy a törpe olcsóbban fedezhet-e vagy se , én nem látom problémának.Én másban látom, de meg se szólalok...

Kisbér 02-13-2007 16:05

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73628)
Azt hogy a törpe olcsóbban fedezhet-e vagy se , én nem látom problémának.Én másban látom, de meg se szólalok...

Megszólalhatsz... Ezeken a témákon általában szólásszabadság van :)
Jogosnak tartom valamilyen szinten amit mondasz, és még a lelkem mélyén igazat is adok Neked, de ez a topic most valóban nem erről szól :)

Alba 02-13-2007 16:48

Amugy hogy a témához is szóljak.
Szerintem is könnyíteni kell a nemhdi országok fedezési kvótáján.De ha csak a bányát veszsük alapnak ami könnyít akkor egy elf en még nem segítünk.:)

Synkel 02-13-2007 16:51

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73639)
Amugy hogy a témához is szóljak.
Szerintem is könnyíteni kell a nemhdi országok fedezési kvótáján.De ha csak a bányát veszsük alapnak ami könnyít akkor egy elf en még nem segítünk.:)

Az elfnek van eleve 30%-a, ezen kívül felesleges szerintem.

Alba 02-13-2007 16:54

Sugo olvasási hiányosságaim napvilágra kerültek :)

All times are GMT +1. The time now is 03:42.