![]() |
Quote:
Ja hogy sehol, mert most még nem lehet senkinek olyanja... :rolleyes: |
nincs leírva sehova, de hidd el hogy több mint nyolcra:D
|
és ha úgy ugrik, mint a 7-8ra akkor a 9 tábi +40% támadótöbblet. ami meg egy álom. persze itt a "ha" :)
Kisbér ez és a 2x tudós olyan hatalmas előny ami hatalmas hátrány az egyszemeseknek. márpedig ha jól tudom a szemek a játék színesítéséért jöttek be, nem azért h ultrabrutál országokt lehessen ilyen kombokkal csinálni velük |
Quote:
Én azt mondtam, ha elfogy a választható személyiség, akkor lehet többet felvenni... Tehát mondjuk ha valaki (12)-essel mászkál, akkor a személyiségei: Kereskedő, Tolvaj, Varázsló, Harcos, Tábornok, Tábornok, Vándor, Vándor, Gazdálkodó, Tudós, Tudós, Túlélő Tehát a tábornok, vádnor, meg a tudósból 2 van neki. Tehát mondjuk egy orknak 50% hadügye lehet, meg a 4 körös ellenfél is 2 körre van, és van neki 9 tábornoka :D Ez funny lehet :D Hozzáteszem nemhiszem, hogy sok ember fog (12)-essel mászkálni :D De ez még mindig kevesebb előny, mintha mondjuk az óriás hadis megkapná a tükörvarázst :D |
Quote:
|
nem, a 9 személyiség nem olyan hatalmas előny. abból ér vmit kb. 5. sőt annál aktívabban harcolok ellene minnél több szeme van :)
akkor világos, a dupla fajvaris ötlet eleve kizárva az sok mindent elrontana. és mivel úgy gondolom h tuvalun kívül a játékban nem lesz 9-nél több szemes soha ezért így ezt az egy orinak ez még úgy gondolom belefér. de tényleg kíváncsi vagyok h ő mit szeretne. egyáltalán kell-e neki |
hát szerintem olyan személyiségen tökre fölösleges gondolkodni amit 10.-re kapsz meg, mert ez kb semelyik hóditóst nem érinti tehát olyan minthanem lenne.
tehát olyat kéne amit elsőre is lehet használni;) szvsz a bankáros nem rossz annyira |
Quote:
Ezt támogatom!! |
Quote:
a személyiségek problémája nem lesz örökké egy ember problémája, sztem érdemes rajta agyalni |
új személyiség...
Üdv.
Én egy olyat látnék szívesen, amivel azt érnénk el, hogy nem 15 ember működtet egy épületet, hanem mondjuk csak 10. Akkor aztán lehetne számolgatni! persze a kavarás a "piac akkor mennyit is foglalkoztat?" kérdéssel kezdődne... :rolleyes: Hogy hasznos-e, az sztem nyilvánvaló. A nevére ötletem sincs, talán Dolgos, Serény, Sztahanovista :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:57. |