Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új Személyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1219)

Valezius 12-28-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 60802)
figyelj az már feljebb nagy seregnél nagy bónusz.

hol van leírva, hogy 9tábira mennyi bónusz jár???

Ja hogy sehol, mert most még nem lehet senkinek olyanja... :rolleyes:

Burning 12-28-2006 11:03

nincs leírva sehova, de hidd el hogy több mint nyolcra:D

Grabi 12-28-2006 12:00

és ha úgy ugrik, mint a 7-8ra akkor a 9 tábi +40% támadótöbblet. ami meg egy álom. persze itt a "ha" :)

Kisbér ez és a 2x tudós olyan hatalmas előny ami hatalmas hátrány az egyszemeseknek. márpedig ha jól tudom a szemek a játék színesítéséért jöttek be, nem azért h ultrabrutál országokt lehessen ilyen kombokkal csinálni velük

Kisbér 12-28-2006 12:11

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 60821)
és ha úgy ugrik, mint a 7-8ra akkor a 9 tábi +40% támadótöbblet. ami meg egy álom. persze itt a "ha" :)

Kisbér ez és a 2x tudós olyan hatalmas előny ami hatalmas hátrány az egyszemeseknek. márpedig ha jól tudom a szemek a játék színesítéséért jöttek be, nem azért h ultrabrutál országokt lehessen ilyen kombokkal csinálni velük

Akkor félreértettetek...
Én azt mondtam, ha elfogy a választható személyiség, akkor lehet többet felvenni...

Tehát mondjuk ha valaki (12)-essel mászkál, akkor a személyiségei:

Kereskedő, Tolvaj, Varázsló, Harcos, Tábornok, Tábornok, Vándor, Vándor, Gazdálkodó, Tudós, Tudós, Túlélő

Tehát a tábornok, vádnor, meg a tudósból 2 van neki. Tehát mondjuk egy orknak 50% hadügye lehet, meg a 4 körös ellenfél is 2 körre van, és van neki 9 tábornoka :D

Ez funny lehet :D

Hozzáteszem nemhiszem, hogy sok ember fog (12)-essel mászkálni :D

De ez még mindig kevesebb előny, mintha mondjuk az óriás hadis megkapná a tükörvarázst :D

Kisbér 12-28-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 60821)

Miért, a Kereskedő, Tolvaj, Varázsló, Harcos, Tábornok, Vándor, Gazdálkodó, Tudós, Túlélő személyiségkombó nem hatalmas előny egy 1 személyiségessel szemben? :D

Grabi 12-28-2006 12:16

nem, a 9 személyiség nem olyan hatalmas előny. abból ér vmit kb. 5. sőt annál aktívabban harcolok ellene minnél több szeme van :)

akkor világos, a dupla fajvaris ötlet eleve kizárva az sok mindent elrontana. és mivel úgy gondolom h tuvalun kívül a játékban nem lesz 9-nél több szemes soha ezért így ezt az egy orinak ez még úgy gondolom belefér.
de tényleg kíváncsi vagyok h ő mit szeretne. egyáltalán kell-e neki

Burning 12-28-2006 14:36

hát szerintem olyan személyiségen tökre fölösleges gondolkodni amit 10.-re kapsz meg, mert ez kb semelyik hóditóst nem érinti tehát olyan minthanem lenne.

tehát olyat kéne amit elsőre is lehet használni;)
szvsz a bankáros nem rossz annyira

gyuri1995 03-02-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Solaris (Post 57363)
...én jobban támogatnék pl egy "építő" személyiséget.

Pl x körrel hamarabb felépülnének az épületei és x%-kal kevesebb nyersanyagszükséglete lenne az építéskor.

Ezt támogatom!!

NorB 03-02-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 60838)
nem, a 9 személyiség nem olyan hatalmas előny. abból ér vmit kb. 5. sőt annál aktívabban harcolok ellene minnél több szeme van :)

akkor világos, a dupla fajvaris ötlet eleve kizárva az sok mindent elrontana. és mivel úgy gondolom h tuvalun kívül a játékban nem lesz 9-nél több szemes soha ezért így ezt az egy orinak ez még úgy gondolom belefér.
de tényleg kíváncsi vagyok h ő mit szeretne. egyáltalán kell-e neki

hát Hüpi, erre pedig gyúrnak egy páran :)

a személyiségek problémája nem lesz örökké egy ember problémája, sztem érdemes rajta agyalni

Vanek úr 03-03-2007 14:32

új személyiség...

Üdv.

Én egy olyat látnék szívesen, amivel azt érnénk el, hogy nem 15 ember működtet egy épületet, hanem mondjuk csak 10. Akkor aztán lehetne számolgatni!
persze a kavarás a "piac akkor mennyit is foglalkoztat?" kérdéssel kezdődne... :rolleyes:

Hogy hasznos-e, az sztem nyilvánvaló.
A nevére ötletem sincs, talán Dolgos, Serény, Sztahanovista :D

All times are GMT +1. The time now is 05:57.