![]() |
Quote:
nemrég írtam egy példát két 5M pontos klánra, ha a csökkentés azt eredményezi, hogy a nagyobb orikból álló klán kénytelen akár 20% al kevesebb barakkot tartani az önfentartáshoz, akkor az igazságtalan. és még 1x mondom nem azzal van a baj, hogy egy ori ellátja saját magát ugyanakkor területi %al, hanem azzal, hogy távolság, vagy MNT-k védelmében ierreálisan sokat lehet termelni egy nagyorival a piacra. |
Quote:
|
Szerintem úgy kéne csökkenteni a termelést, hogy a termelőépületek maximális számát határozzuk meg adott hektárra. Termelőépületbe beleszámolnám a bankot, kovácsot, bányákat.
Tehát a törpénknek lehet sok kovácsa, de akkor nem lehet annyi bányája, stb. |
Quote:
de ettől még azt is mondtam a számokon (is) lehet vitatkozni.. egyébként az "irreális" fogalmat lehetne kötni területből elfoglalt %-hoz is, csak ezzel annyi aprobléma, hogy pl azt mondjuk max 5% kovács lehet akkor az egy 2400 hekis orinak 120 kovács ami napi 26K fegyver, míg egy 24000 hekisnek meg 1200 kovács ami napi 260K fegyver, szal alapvetően nem csökkenti számottevően a gazdasági előnyt. míg ha azt mondjuk körönkáént max 5000 fegyver, akkor egy bizonyos szint felett nem lehet tovább növelni a gazdasági előnyt. abban lehet iagazd van, hogy az 5000 fegyver/kör kevés, ez esetben lehet 8000 ami már napi majd 200K fegyvertermelést hagy. vayíg elhet 10K is, ezestben napi 240K fegyvert termelhet egy ori. |
Quote:
én még beleszámítanám a könyvtárakat is. és a bankokat külön szabályoznám. ez a megoldás mindensetre nagyobb rugalmasságot engedne mint az enyém :) |
És a tanyák? Elfek termelhetnek továbbra is ezerrel, korlátozás nélkül? Mer ugye lássuk be, míg a fegyvertermelsé opcionális, addig kaja mindenkinek kell, nem ötletszerű a dolog, hogy most nem eszek, mint ahogy adott esetben egy deig nem képzek katonát. Meg elfnek amúgyis elég problémás 1M pontra felmenni.
|
Quote:
Tehát pl le lenne korlátozva az ország 30%-ában a termelő területek nagysága? Termelő területbe nem számítva a tanyát, hanem a bányákat, kovácsot és bankot. Az ezen felüli termelő területek az intézőben beállított sorrend alapján nem működnének. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 06:48. |