Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

Massza Rex 07-21-2006 15:08

Úgy látszik ez nem az én napom, megen benéztem egy számítást...:(

Láma: Óriás elég bajosan gyújt, pl...mondjuk rengetni azt tud, de ha nem csak veled van dolga, akkor azért drága az a készüli...

Láma 07-21-2006 15:09

Quote:

Originally Posted by Massza Rex
Úgy látszik ez nem az én napom, megen benéztem egy számítást...:(

Láma: Óriás elég bajosan gyújt, pl...mondjuk rengetni azt tud, de ha nem csak veled van dolga, akkor azért drága az a készüli...

Nem ritka a 4 óriásos szövi, de abban a hullák nem sok kárt tudnak tenni sztem, szóval nincs miért bosszút állni.

Csocsó 07-21-2006 15:09

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
számoljunk. :D
beütöd a hullát, aki feltehetően 2 körre van. 2 kör, amíg hazaér a sereg. te azonnal megkapod a földet, és építhetsz azonnal 40 kórházat túlórában. legrosszabb esetben 9 kör. hazaér a sereg, és elkezdődik a betegség (számoljunk a legrosszabb esettel: 1070 hekivel, mivel 70 hekit foglaltál a hullától 1 sereggel :D). amíg bejönnek a kórházak, 7 körig csökken a betegség. ezután 40*3 egységgel fog csökkenni körönként. akárhogy is számolok, 7+9 kör alatt vége a betegségnek. én amúgy 1000 hekin még 25-30 kórházat építenék. másfél napot ki lehet bírni, nem nagy dolog.

Utánnad számoltam!
17kör és már el is múlt a betegség :)

Massza Rex 07-21-2006 15:14

Ehhh...hiába thinkingelek tényleg nem lehet semmi értelmeset kihozni ebből a fajból...:confused:

Csak amolyan hobby orit, amivel időnként bohóckodik az ember egy keveset majd törli...

Bogár 07-21-2006 15:17

én a zombit csak úgy próbálnám ki, hogy 3-4 értelmes személyiséggel. tolvaj, varázsló, gazdálkodó. kizárólag a poén kedvéért. :)

Csocsó 07-21-2006 15:22

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
én a zombit csak úgy próbálnám ki, hogy 3-4 értelmes személyiséggel. tolvaj, varázsló, gazdálkodó. kizárólag a poén kedvéért. :)

Úgy ki nem? :)
Kül szerintem jó a hulla, úgy a 4. szintig el lehet vele játszogatni. MEg mondjuk előnye h sokat lehet vele keresni katona piacon. pár száz katit mindíg hoz magával nyertes csata után, azt meg szép áron el lehet adni piacon...

Csocsó 07-21-2006 15:25

Quote:

Ehhh...hiába thinkingelek tényleg nem lehet semmi értelmeset kihozni ebből a fajból...:confused:

Csak amolyan hobby orit, amivel időnként bohóckodik az ember egy keveset majd törli...

Azért nem éppen :)
Lehet meglepő lesz de szerintem az A-ban töb hullát taláni mint mondjuk fél-elfet. Lagalább is én még ott fél-elfből 1darabot nem láttam :)

Massza Rex 07-21-2006 15:50

Szerintem azért elég kevés hulla van az A-ban, akik 5. szintől indulva hullaként meneteltek oda. 3 és 2 szint elég rázos ezzel a fajjal.

Bár A-s tapasztalataim egyenlőre nincsenek (majd hamarosan) de nem sok jót hallottam az ottani esélyekről sem (hulláknak)...

Ati 07-21-2006 15:52

Quote:

Szerintem azért elég kevés hulla van az A-ban, akik 5. szintől indulva hullaként meneteltek oda. 3 és 2 szint elég rázos ezzel a fajjal.

Bár A-s tapasztalataim egyenlőre nincsenek (majd hamarosan) de nem sok jót hallottam az ottani esélyekről sem (hulláknak)...

Én imádtam ott hullával lenni. :D

Massza Rex 07-21-2006 16:00

Nem egyformán vagyunk összerakva. :o

Valaki az elf tamagocsit élvezi és meg nem. Ha hóditó, akkor már hóditsunk, vagy mifene...:cool:

Mindenesetre akkor is erőltetem a holtot, mégha statisztikailag nem sok esélye is van (illetve kisebb mint más fajoknak) az A-ig, és az A-ban is.

All times are GMT +1. The time now is 22:42.