![]() |
amúgy alapvetően az előbb is marhaságot írtam :D :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
társadalmi konszenzust "akartam" összehozni, nem nemzetit...:p :p :p |
Quote:
Jogod van hallgatni...:) 1000x is nem hmm:P |
most kaptam a telefont, Puff Daddy is módosítani fogja 2008-ban a kampány műsorát
Vote or Hmmm re :D :D :D :D |
és ha a hmmm és a nem hmmm együtt létrehozzák a köhömöt akkor mi van?
Vote Köhöm;) |
Quote:
|
hmmm :)
a "hmmm" mar szerintem egy gondolkozas, igy azt vegkepp nem tudod mondani, hogy "nem hmmmm"...hisz ezzel emberi mivoltod tagadod meg, hmmmm.. |
Biztosan sokan olvastatok már jóféle népmeséket.
Van egy pont, eléggé a végük fele, mikor jön az a bizonyos obligát mesevégi "és boldogan éltek, amíg meg nem haltak", a királylány feleségül megy a legsnájdigabb paraszthoz, aki rafkós, ki van gyúrva, meg nem mellékesen neki van a legnagyobb és leghangosabb traktorja széles a vidéken. No és persze a fele királyság, amit nem a nyuszi tojt, de mégis az ölébe pottyant. Innentől már a tuti van, meg a kánaán. Már visszataszítóan idilli. Lassításban rohannak a puha fövenyen, a királylány haja gyönyörűen lobog a szélben és a parasztlegény pörköltszaftos bajsza ragyog a tengerbe hanyatló aranyló nap fényében. Ülnek fent a sziklán, átölelik egymást és a horizonton már csak a hihetetlenül vörös felhők látszanak. Amikor nevetnek (lassítva van ez is), látszik, hogy tökéletes a fogsoruk. Erre bizony már a sokat látott Pista bá (nyugalmazott felémrángató-kezelő) is csak annyit tud a bajsza alatt dörmögni: Hmm. Ezért arra nyomom a tutit. |
én márpedig azért sem úgy csinálok hogy "hmmm" hanem úgy hogy "höe?!" az meg határozottan nem "hmm..." tehát leszavaztam :D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |