![]() |
Quote:
Hajrá :D:D |
Na, fejezzük be :)
Szóval én kompromisszumkész vagyok...: Ha B-ből akarsz fordulni, akkor az A ban a B-s orid kisszáma-1-es feltételt kell teljesíteni... Tehát ha (1)-est akarsz fordítani B-ből, az A-ban (1) -es feltételt kell teljesítenened az ott lévő oriddal. Tehát ha (2)-est akarsz fordítani B-ből, az A-ban (1) -es feltételt kell teljesítenened az ott lévő oriddal. Tehát ha (3)-est akarsz fordítani B-ből, az A-ban (2) -es feltételt kell teljesítenened az ott lévő oriddal. Tehát ha (4)-est akarsz fordítani B-ből, az A-ban (3) -es feltételt kell teljesítenened az ott lévő oriddal. ...és így tovább... Minden, ennél nagyobb könnyebbséget ellenzek... |
Quote:
Ez is vmi. Egész jó ötlet... |
Ugyanott tartunk, én meg az A-ban való kötelező játékot ellenzem...
|
Quote:
The owners of these countries are our current Best players. They are the ones who have reached the top level of the game, and their allience has the most fame points. CONGRATULATIONS! Country Value Lotus is here... (#5393) 316630 Pantemony (#899) 306090 Szonja a mindenem (#47) 296363 Krak des Chevaliers (#2233) 293420 Word of the Madzin (#5400) 288817 zafir_b (#323) 286630 Kabeland (#198) 285822 Stone of Jordan (#637) 285673 - Destroyer - (#442) 281569 Moonlight is back :) (#689) 253851 Ezért! |
Quote:
Ne hízelegj :D:D:D:D |
Valahol a 15 lap környékén irtam egy vélemény!
nem reagáta le senki, nem olvasta senki! ujjat nem irok a véleményem nem változott!!! Csók::) |
Quote:
Ahogy nekem is az ellenoldalon :D |
Nekem aránylag elfogadható volt Ati ötlete a dupla fordulással, teljesen ok ki lehet hagyni az A-t, de kétszer annyi idő bármit is megszerezni.
Akinek meg bejön az á meg a bratyizás az fekulszik A-ba és ott teljesíti a %-át az kb kis3-ig még jóval gyorsabb is lehet ha jól bratyizik Vagy úgy ahogy az új rendszer előtt volt ha az A-s teljesítette a saját feltételét nem állt a B-s útjában |
Quote:
Szal támogatom az ötletet... |
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |