![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem volt szövim, aki külföldről játszott, és nem tudta megoldani az orija vipelését. A tevékenységén nagyon nem látszott, hogy nem vipes, szal el lehet boldogulni anélkül is szépen. Gyenge érv, hogy abbahagyjuk a hódot, mert másnak futja 2 sms-re havonta... |
Eredeti szerző: lacqa
én jópár évet játszottam úgy hogy az otthoni internet is gond volt, úgyhogy csak melóhelyről meg suliból léptem be. és eszembe se jutott abba hagyni, pedig akkor nem volt helytartó, és akiknek nem volt gond az akkor még a mostaninál is drágább internet, igazságtalan előnyben voltak... ---- Eredeti szerző: Synkel Nekem volt szövim, aki külföldről játszott, és nem tudta megoldani az orija vipelését. A tevékenységén nagyon nem látszott, hogy nem vipes, szal el lehet boldogulni anélkül is szépen. Gyenge érv, hogy abbahagyjuk a hódot, mert másnak futja 2 sms-re havonta... ---- Hát, kommunizmust gondolom azért már semelyikünk sem akar, de ettől még nem muszáj az egyenlőtlenségeket minden adandó alkalommal tovább tetézni. Namost lehet persze vip nélkül játszani, de vmi oka mégiscsak van annak hogy a normál orik gazdáinak egy része befizeti, a másik része meg nem.. És az utóbbiaknak, akik vip nélkül játszanak, valóban gyenge érv lehet hogy mások előnyben vannak hozzájuk képest. Pechemre, akiket ismertem, nem ilyenek voltak; és szeretném ha minél kevesebbszer történne hasonló. :'( |
Quote:
nem cél, hogy hátrányt adjunk olyan embereknek, akik lehetővé teszik azt, hogy Te magad esetleg teljesen ingyen játssz. Nem árt, ha figyelembeveszed, hogy ők azok, akik azt biztosítják, hogy egyáltalán játszhass! |
Quote:
Ilyesmit is akartam írni, csak hirtelen nem bírtam ilyen szépen megfogalmazni:) Taps nekünk, vipeseknek:D Taps Taps:) |
Quote:
|
Quote:
És a legnagyobb örömmel üdvözölném, ha hozzájárulhatnék olyan társaim esetleg ingyen játékához is, akiket így egyre inkább el fog riasztani a felismerés, hogy egy kvázi-fizetős játékba kerültek. :cool: |
Quote:
Az meg mese, hogy valaki meg azért hagyja itt ezt a játékot mert a VIPesek elönyt élveznek. Az sose tudot játszani. Ja és ebben az anti VIPséges dologban nyiss egy másik forumot mert itt nem az a kérdés... |
Quote:
Mondhatjátok nekem, hogy ilyen eset biztos csak 1x fordult elő, de akkor ne jöjjetek nekem például a külföldi játékos példájával, ami szintén egy kisebbség lehet velünk szemben. A másik esetet hagyjuk, az nem volt ennyire egyértelmű. Új fórumot meg nyisson az, aki arról akar vitatkozni hogy vajon létezik-e olyan eset amiről beszélek, meg hogy én személy szerint vipelem-e az orikat, aminek aztán tényleg semmi köze a témához. Válaszolnom azonban ezekre azért legyen szabad. |
Quote:
Egyre kevésbé értem, hogy mire akarsz kilyukadni azon túl, hogy szétoffolod a témát, úgyhogy ha az adott témához nincs hozzáfűznivalód, akkor kérlek, hogy ne írj tök másról. Köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |