![]() |
Quote:
|
Hát én inkább tournament feeling mellé tenném le a voksom. méghozzá (mi így szoktuk) 500 a beugró, +500-ért lehet 1x rebuyolni.
nem kell szerintem hazamenni, mert ha nem óriási zseton mennyiséget kap mindenki, akkor nem tart órákig 1 forduló, és több kör is belefér. díjazásban én is támogatom a 2/3-1/3-ot. Mondjuk ha a Remy féle játék lenne nekem az is jó. És mi lenne, ha úgy folyna a dolog, hogy lenne a tournament, és a kiesetek, ha akarnak játszhatnak utána 200-as alapon, végülis oda akkor száll be és akkor száll ki az ember amikor akar.szal? Én 100% hogy ott leszek bármi is lesz |
szerintem meg gyűljünk össze és megszavazzuk ;)
|
Ok, én ott leszek, aztán szavazunk. Elég ostoba módszer, de jobbat már nem lehet összehozni.
De azért legyünk vagy öten-hatan. Remy:... |
Szerintem a helyszínen egyszerű lesz és gyorsan megdumáljuk...
4kor ugye? remélem nem kések :D:D:D |
Bocsánatkérés
A sors közbeszólt, mégse leszek ott.
Remélem valaki még olvassa ezt, és tud szólni, hogy ne várjatok rám. |
Én olvastam. :D
Sajnos szólni nem tudok senkinek. :( |
Quote:
úgy gondolom max. 5p elkérni vkitől egy telefonszámot a hódítóban, akár az enyémet, akár bárkiét. van akkora szociális hálód a játékban, hogy megtud vkitől, felhívsz, lemondod. azt mondom semmi baj, van ilyen... de ha ezt nem teszed meg, csak így ideérsz, az durván sértő. emberileg számomra elkeserítő, hogy egy általában intelligens beírásokat író ember hogyan tehet ilyet. |
Sziasztok:)) Visszaolvastam mindent és ha nemlenne gond és ti is ugyakarjátok,legközelebb énis beszállnék szivesen:))) Előre is köszi és majd visszaolvasom,hogy mennyien jöttetek össze és mi volt a végeredmény. Üdv mki:))
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:46. |