![]() |
Quote:
De most képzeld el következő párbajon Járványnak biztos eszébe jutok:)Pedig csak beütöttem:DMeg szét loptam:D Meg most pár irigy ember legközelebb megoldja,hogy ne legyen már nekem egy kis örömöm:D És ha meg nem teszem ezeket a doldokat akkor lemaradok:)Én ott nem szoktam senkit se kimélni de sosem indulok ugy el ne most ennek a játékát tönkre teszem:)Te is hidd el ha lett volna olyan idöszakod,hogy 20nap alatt vagy 30párbaj és ott rengetegszer nyertél volna ütöttél vágtál volna embereket akkor lenne minden párbajra 1 olyan aki szó szerint utál:D |
Quote:
Ebbol latszik, hogy nem szamit, hogy tudjuk e, hogy Te vagy az. Nem ertem, hova ez a felhajtas...es retteges attol, hogy elkapnak. (Rolam pedig tudtak, hogy enyém smöree...hisz nem elsőkként játszottam vele, szerintem Te is tudtad, hogy az enyém.) |
Quote:
|
Quote:
már az elején jött felém sok sereg:)és csak az ért ide aki a legtöbb egységet küldte és ő 1 sereggel:) Meg szecsa neked 50orid van és azért ahogy látom te se mindig a főoriddla mész:) Szerintem azért mert rád is fáj jópár ember foga:) |
Quote:
Ja és én nem tudtam,hogy ited smöree:) És ha annyira ismert volt mindenki számára miért is változtattad a körök számát a helyezés bemásolásánál?:) DRagon: onnan tudtam,hogy 1x másoltál ponlistát:) |
Harcosok, en ugy erzem, meg mindig kevesbe vagyok titokzatosabb mint Te :)
S johetnek vad idegen orikkal, de nem teszem :) Van 6-7 ori, amivel szoktam jatszani, de ezek azt hiszem ismertek. |
Quote:
|
Harcosok, egy miatt: vándor voltam és ezt ezt az infot nem akartam kiadni, így mindenki 2 körre volt.
|
Quote:
És én ugy érzem így van jól ellenem is játszon mindenki így .... |
Quote:
Ja és ki lehetett volna szedni a kört is:),hogy nem is jeleztél volna semmit a kör helyett de mind1 végülis:)ha tudtam volna te vagy sömree pontosan ugyanezt teszem hidd el:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:43. |