![]() |
és még annyi hogy én nem láttam benne a mf vs szövi HARCOT
mert zsinórban verték ,amikor meg már elöttünk volt akkor már mind1 volt mert annyi sereg ment felé |
Quote:
|
akkor te más csopi teljeséről beszélsz :)
amint számolgattam volt egy sikeres ütése,amit elkönyveltem mf+ork bonuszokkal történő beütésnek meg 1 szembeseregnek,tehát volt 3támadás abbol 2 sikeres volt és bekapott emellé kb 10 sereget ha a miénket nem számolom többet nekem nem mutat a teljes,vagy valami cheatprogramot használsz ? de te ebben hol látod a harcot ? nálam ez nem adok-kapok csak kapok |
Quote:
Szoval harcol tobb szovivel is, de nem mindig nagy sikerrel, ezert meg Te is jol meghienazod 3x. Vilagos.... Szerintem ne egesd magad meg jobban.... |
amit te irtál az az MF vs Szövi harc,ez nálam többet takar mint támadok vagy bemegyek vagy nem , úgyis kapok jobb esetben is min 5 sereget vissza
mi ebben a harc ? leverték ,utánna ment máshoz PRÓBÁLKOZNI van a bátorság és a botorság, a 2-t nem illik összekeverni a tag bátor volt és nekiment minden ,éppen elötte lévő szövinek a lényeg,nekem ez nem harc,ha neked igen ,legyen úgy |
Genxter azt nem értem, hogy miért magyarázkodsz? Kinek mi köze van hozzá, hogy kit ütöttetek?
|
és megjött az első Remy-fun :D
tolja is a lefele ujjakat bőven |
Quote:
|
Nem vagyok Remy fan aki követi a külső illetve belső fórumokat az tudja is ezt, de most nagyon is egyetértek vele, nem szeretem azt aki beleüti az orrát másnak a szöviháborújába akár mf akár szövis....
|
Quote:
amúgyis a véleményére hagytam neki egy csomagot WC-ben,reggel a sereginditás közben,megtarthatja :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:57. |