![]() |
Quote:
|
Az Agresszív Kismalacnak eszébe jut,hogy porszívóznia kéne,de nincs porszívója.Gondolja,kölcsönkéri a medvétől.El is indul a medve házához,közben elkezd gondolkodni:
-Az a medve mindig olyan zsugori volt...vajon ideadja a porszívót...? Aztán egy idő múlva megint gondolkodik: -Az a medve olyan fösvény állat,nem fogja ideadni azt a porszívót... Megint továbbmegy,és ismét gondolkozni kezd: -Rohadt smucig medve,úgysem fogja ideadni azt a k*rva porszívót... Megy,megy,újabb adag filó,majd a medve háza elé érve beordít az ablakon: -Tudod mit,medve?D*gd fel magadnak a porszívódat!!! |
Feleség:-Naa,légy szíves,kééérlek...
Férj:-Ne,hagyjál! Feleség:-De így nem tudok elaludni... Férj:-Én meg utána nem tudok elaludni! Feleség:-De olyan forróságot érzek... Férj:-Mindig a legrosszabbkor érzel forróságot!Most miért pont az éjszaka közepén jutott az eszedbe??? Feleség:-Már nem szeretsz...? Férj:-De igen,de ma éjszakára felejtsd el! Feleség hüppög. Férj:-Na,jólvan,egye fene... (Szöszmötöl) Férj:-...nem találom... Feleség:-Az ég szerelmére,tapogasd ki! Férj:-Na,megvan.Most jó? Feleség:-Igen,nagyon. Férj:-Máskor,ha meleged van,nyisd ki te az ablakot! |
Egyszer volt egy fiatal férfi, aki fiatal korában a világ egyik
legnagyobb írója szeretett volna lenni. Amikor megkérték, hogy mondja el, mit ért "nagy" alatt, azt válaszolta: - olyan dolgokat akarok írni, amit az egész világ olvasni fog, - olyat, amire az emberek valódi érzelmekkel reagálnak, - olyat, amelytol sikítani, sírni, a fájdalomtól és dühtöl ordítani fognak! Most a Microsoft-nál dolgozik, hibaüzeneteket ír. |
Joli néni 100éves lett, ezért egy riportert küldtek hozzá, hogy kérdezze meg a hosszú élet titkáról! Má egy ideje beszélgetnek, mikor a riporter megkérdezi:
- Vehetek abból a mogyoróból? - mutat az asztal közepén lévő tálra. - Persze, fiam, nyugodtan. - Köszönöm. - mondja a riporter, és jóízen rágcsálni kezd. - Tudod, amikor fiatal voltam, és volt fogam, én is nagyon szerettem. Mennyire szerettem a mogyorós csokit is... de manapság már csak a csokit szopogatom le róla! |
feleség:-drágám ha meghalnék újra megnősülnél?
férj: -szivem ne beszélj hülyeségeket feleség: - de most komolyan kérdeztem. férj : -jólvan, valószinü, mivel tudod hogy utálok egyedül lenni. feleség: - és a képeimet meghagynád a falon? férj: -drágám, azért mégse hagyhatnám ott, tovább kéne lépnem. feleség: - és ebben az ágyban aludnátok? férj: - mivel tudod milyen keveset keresek így sajnos nem telne újra feleség: -és használná a golfütő szettemet? férj: - nem mert ő balkezes feleség - (csend) férj: Bazzeg :D:D |
A medve megtérítése
Egy katolikus pap, egy protestáns lelkész és egy rabbi vitatkoznak, hogy melyikük a jobb hittérítő. Mindegyik meséli a csodásabbnál csodásabb eseteit, míg végül elhatározzák, hogy egy döntő próbát tesznek: az közülük a legjobb hittérítő, aki egy medvét meg tud téríteni a saját vallására. Két nap múlva a katolikus pap felhívja a másik kettőt, hogy jöjjenek el hozzá. A templomkertben mutat nekik egy medvét, és büszkén meséli: - Elmentem az erdőbe, és addig mentem, amíg rá nem találtam a medvére. Mikor észrevett, morogva elindult felem, de én elkezdtem felolvasni neki a Bibliából, erre kissé lehiggadt, és körülszimatolt. Behintettem szentelt vízzel és ettől olyan kezes lett, mint a bárány - haza is hoztam a hívek épülésére! A másik két pap mélyen elgondolkodik a hallottakon. Három nap múlva a protestáns lelkész hívja fel a többieket, hogy látogassák meg. Amikor belépnek az imaházba, földbe gyökerezik a lábuk: egy hatalmas medve ücsörgött a padban és ájtatos képpel hallgatta a zsoltárokat. A lelkész elmesélte a történetét: - Én is kerestem egy medvét az erdőben. Mikor meglátott, bömbölve rohant rám. Én nem mozdultam, hanem tekintetemet az égre függesztve zsoltárokat kezdtem énekelni. Erre a fenevad leheveredett a lábam elé és úgy hallgatta a szent énekeket, majd hazáig követett és azóta itt él az imaházban! Csodálkozik a másik kettő, aztán csöndesen elmennek. Eltelik egy hét, mikor a katolikus és a protestáns pap telefonhívást kap a helyi kórház orvosától, hogy sürgősen látogassák meg a rabbit. Bemennek, és elhűlve látják, hogy a rabbi eszméletlenül fekszik a kórházi ágyon, tetőtől talpig be van kötözve, keze-lába gipszben és több infúzió csöpög a karjába. Csöndesen topognak az ágya mellett, amikoris nagysokára a rabbi kinyitja a szemét, és suttogva megszólal: - Hát igen, a medve... Nos, azt hiszem... talán mégsem volt jó ötlet a megtérítését a körülmetéléssel kezdeni... |
A férj halálos ágyán:
- Drágám be kell valljak valami! - Mit drágám? - Megcsaltalak. - Tudom drágám, azért mérgeztelek meg. Amerikában történik egy átlagos este a 60-as években: a kis szemüveges köztisztviselő hazafele vánszorog és betér a kocsmába. Bekopog, bejön, leveszi a kalapját, mindenkinek köszön, odamegy a pulthoz, ahol egy néger óriás a csapos, illedelmesen megáll, remegő hangon megszólal: -Khm...khm.... elnézést kérek, ne haragudjon a zavarásért, egy fél deci whiskeyt kérnék szépen, ha meg nem sérteném.... -Mi?! - üvölt fel a néger. - Maga férfi? Hogy viselkedik azanyját?! Ezt így kell csinálni - azzal fogja a kisembert, beteszi maga helyett csaposnak, kimegy. Kis idő múlva berúgja az ajtót, ami kiszakad a tokjából, összeveri az útjába kerülőket, a pultnál ülőket meg egyszerűen kihajítja az ablakon. Majd hatalmas öklével rácsap a pultra, hogy az kettészakad és ráüvölt a kisemberre: - Fél liter whiskeyt, de azonnal!!! Erre megszólal a kisember, szinte bocsánatkérően: - Sajnálom, uram, négereket nem szolgálunk ki! |
-Mit mond a munkanélküli bölcsészet-szakon végzett férfi a munkával rendelkező bölcsészet-szakon végzett férfinak?
-??? -Két hamburgert és egy kólát kérek. |
-Drágám,miért öltöztél talpig feketébe???
-Ne törődj vele drágám,edd csak meg szépen a gombalevest! |
All times are GMT +1. The time now is 05:56. |